Haal de lente in huis

Regen, regen, regen en heel veel wind. Met dit weer is het lastig om uit te kijken naar de aankomende lente. Je hebt misschien zelfs het gevoel weer terug in je winterdepressie te vallen. Maar wees niet getreurd, want met deze simpele dingen haal jij het voorjaar alvast in huis zónder dat buiten de zon hoeft te schijnen.

Bloembollen in pot

Ze groeien al volop en zijn hét toonbeeld van de lente. Een pot met krokussen, tulpen of narcissen geven je huis de vrolijkheid van het voorjaar. Ze zijn ook nog eens makkelijk in onderhoud, een scheutje water eens per week is voldoende. 

Paasdecoratie

Ben jij zo’n paasgek die niet kan wachten om je paastakken, kuikentjes en eitjes uit te stallen. Het is misschien pas over ruim een maand, maar als je nu al wil genieten van het voorjaar in huis haal de paasdecoratie dan maar alvast van stal. 

Verander je kussens


Na zo’n donkere winter ben je misschien letterlijk en figuurlijk toe aan wat lichtere kleuren in je huis, of in elk geval eens andere kleuren. Om het voorjaar in huis te halen kan je de kussenslopen van de kussens op je bank eens veranderen. Let maar op, dit geeft je nieuwe energie!

Doe eens een bezoekje aan het tuincentrum


Met dit weer moet je er misschien nog niet aan denken om in de tuin te staan wroeten, maar het kan geen kwaad om alvast even te gaan kijken wat je dit jaar allemaal zou kunnen doen met je tuin. Ga eens lekker een dagje naar het tuincentrum en je krijgt helemaal zin om je tuin aan te pakken in de lente.

 

Ludwig
10

Een dikke 10! Ons (oude) huis is geen standaard huis is en dat heeft Mark Jacobs goed begrepen. Door de juiste presentatie was het snel verkocht. Ook complimenten voor de fotograaf. Super foto's!

Verkoper van Tolhuis 4220
9

Contact met de makelaar verliep heel goed, ze had alles netjes geregeld en mij goed geholpen met de verkoop van het huis

Peter Kelderman
8

Het is jammer dat bepaalde ruimtes zoals bv. de zolder en de berging niet op de foto stonden. Ook het ontbreken van plattegronden met maatvoering is vervelend bij het uitzoeken van bv. een vloer. Maar afgezien hiervan ben ik zeer tevreden en goed geholpen door mijn makelaar Caroline de Jong.

Lees meer
Terug
Recent bekeken