Nieuws

Nieuwbouwmakelaar gezocht

Wil jij werken voor dé nieuwbouwmakelaar van de regio Nijmegen? Ter versterking van ons team in Nijmegen zoeken wij een nieuwbouwkenner. Heb jij een passie voor nieuwbouw en vind je het leuk om mensen te adviseren en te begeleiden bij het kopen of huren van een nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op. Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan en ben je fulltime beschikbaar.

Je huis verkopen? Zorg voor een hotelsfeer

Ben je van plan om je huis te verkopen? Dat is enorm spannend en leuk tegelijkertijd. Een periode breekt aan van dromen, plannen én bezichtigingen. Onze nummer één tip voor het voorbereiden van jouw woning op bezichtigingen is om een hotelsfeer te creëren. Hoe? Wij helpen je op weg.
van den Berg
10

Prettig en betrouwbaar contact en zeer sympathiek! En alles in zeer korte tijd voor elkaar gekregen! Compliment!

Verkoper van Grafwegen 35
9

Rustige maar deskundige makelaar die de teugels in handen heeft tijdens het gehele proces van aanbieding/presentatie en verkoop van de woning. Goed bereikbaar en bereid mee te denken met de verkoper over aanpak/strategie.

Martin Althuizen
8

Goede uitstraling van de garantiemakelaar wat betreft het aanbod van de woning in de brochure, op de site van de makelaar en op de site van Funda. Klantgericht, betrokken en professioneel.

Lees meer
Terug
Recent bekeken