Nieuws

Aanscherping regels NHG

Aanscherping regels NHG Wie overweegt om een hypotheek over te sluiten naar een geldlening met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), moet even goed opletten. Per januari 2020 veranderen een paar regels, waardoor oversluiten minder makkelijk wordt.

3x waarom dit hét moment kan zijn om te verkopen

3x waarom dit hét moment kan zijn om te verkopen Huizenprijzen, vraag, aanbod en rentes zijn de afgelopen jaren volop in het nieuws. We krijgen overal het idee dat nú verkopen misschien geen goed idee is. Want ja, goed verkopen is leuk, maar je moet er immers ook wat voor terug kopen. Echter zijn de cijfers helemaal niet zo negatief als ze lijken en sterker nog, is het voor jou juist nu misschien wel het moment om te kopen en/of verkopen.
Hester
10

Deskundig en accuraat

stefan cornelissen
8

goeie service

Verkoper van Muntmeesterlaan 6
8

Het contact met Hans Janssen (Twan van Laanen en Stijn Kreeftenberg) verliep zeer prettig. Zij hebben ons op een fijne manier geholpen met de verkoop van ons huis, waardoor wij een stuk minder stress hebben ervaren dan we vooraf hadden verwacht. Wanneer we vragen hadden konden we altijd snel bij Twan terecht en hielp hij ons verder.

Lees meer
Terug
Recent bekeken