Wie jarig is trakteert

Het is dit jaar 45 jaar geleden dat ons makelaarskantoor – toen nog Hans Janssen Makelaars o.g. - door Hans Janssen Sr. werd opgericht. 25 Jaar later -in 1999- besloot Hans zich aan te sluiten bij de overkoepelende organisatie van de Garantiemakelaars en ging het kantoor verder onder de naam: ‘Hans Janssen Garantiemakelaars”. Een dubbel jubileum dus!

Amalia kinderfonds

We vieren deze mijlpaal door voor iedere verkochte bestaande woning een bedrag van 45 Euro te reserveren voor het Amalia Kinderfonds. De bijdrage komt ten goede aan één van de projecten om het kinderziekenhuis van het Radboud UMC kindvriendelijker te maken, bijvoorbeeld door te zorgen voor afleiding tijdens een behandeling of tijdens het verblijf van een kind zodat ze zich minder ziek voelen. ” 

Help je ons mee?

Via onze website en social media kanalen zullen we de komende weken een update geven van de stand. Gun ons jouw opdracht en help ons mee het Amalia kinderfonds te steunen. Wil je meer lezen over het Amalia Kinderfonds en over de donatieprojecten. Kijk dan op de website van het radboudumc 

 

 

van den Berg
10

Prettig en betrouwbaar contact en zeer sympathiek! En alles in zeer korte tijd voor elkaar gekregen! Compliment!

Verkoper van Grafwegen 35
9

Rustige maar deskundige makelaar die de teugels in handen heeft tijdens het gehele proces van aanbieding/presentatie en verkoop van de woning. Goed bereikbaar en bereid mee te denken met de verkoper over aanpak/strategie.

Martin Althuizen
8

Goede uitstraling van de garantiemakelaar wat betreft het aanbod van de woning in de brochure, op de site van de makelaar en op de site van Funda. Klantgericht, betrokken en professioneel.

Lees meer
Terug
Recent bekeken