Nieuws

Nieuwbouwmakelaar gezocht

Wil jij werken voor dé nieuwbouwmakelaar van de regio Nijmegen? Ter versterking van ons team in Nijmegen zoeken wij een nieuwbouwkenner. Heb jij een passie voor nieuwbouw en vind je het leuk om mensen te adviseren en te begeleiden bij het kopen of huren van een nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op. Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan en ben je fulltime beschikbaar.

Website helpt starters op weg

Als starter op de woningmarkt heb je het niet gemakkelijk, zeker met een eerste baan. Hoge huizenprijzen, woonlasten en aankoopkosten gooien vaak roet in het eten. Ook de kennis op dit gebied is vaak ontoereikend. Hier is nu hulp voorhanden.
van den Berg
10

Prettig en betrouwbaar contact en zeer sympathiek! En alles in zeer korte tijd voor elkaar gekregen! Compliment!

Verkoper van Grafwegen 35
9

Rustige maar deskundige makelaar die de teugels in handen heeft tijdens het gehele proces van aanbieding/presentatie en verkoop van de woning. Goed bereikbaar en bereid mee te denken met de verkoper over aanpak/strategie.

Martin Althuizen
8

Goede uitstraling van de garantiemakelaar wat betreft het aanbod van de woning in de brochure, op de site van de makelaar en op de site van Funda. Klantgericht, betrokken en professioneel.

Lees meer
Terug
Recent bekeken