Nieuws

Nieuwe hypotheekoptie voor flexwerkers

Nieuwe hypotheekoptie voor flexwerkers Langzaam maar zeker krijgen mensen zonder vast arbeidscontract steeds meer mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten. Jongste mogelijkheid heet Arbeidsmarktscan, een tool die ook het inkomensperspectief meeneemt in de berekening.
Verkoper van Andalusiëstraat 180
10

Vanaf eigenlijk het eerste contact met Hans Janssen is alles professioneel en deskundig behandeld. In geval van afwezigheid van je vaste contactpersoon komt er een goed ingelezen vervanger die het perfect voor je oppakt. De kennis in de markt waarin ze zitten ( in dit geval Lent ) was goed en wat men had belooft is nagekomen.

Mandy
8

Ik vond de samen werking met dhr Gielink erg betrouwbaar! Waardoor wij nog meer gemotiveerd waren om tot kopen over te gaan!!

Verkoper van Zwanenveld 8357
9

De makelaars van Hans Janssen zijn zeer vriendelijk en deskundig. We zijn uitstekend begeleid! Tijdens de kennismaking bleek al direct dat de makelaar goed voorbereid was en goed op de hoogte was van de markt en andere verkochte appartementen in ons gebouw. We zijn goed geadviseerd over de marketing en vraagprijs van ons appartement. We hebben het appartement met een scherpe prijs te koop gezet, daardoor was er animo van kijkers en hebben we het appartement snel verkocht, zonder dat er veel van de vraagprijs af ging. Communicatie verliep telkens soepel en prettig. Zeer tevreden dus!

Lees meer
Terug
Recent bekeken