Huizen kijken zonder afspraak: Open Huizen Dag op 5 oktober

Aanstaande zaterdag, 5 oktober, zijn veel te koop staande woningen zonder afspraak te bezichtigen. Dan is het namelijk Open Huizen Dag. Op onze website zie je welke huizen meedoen. Hier word je tussen 11 en 15 uur hartelijk ontvangen voor een bezichtiging.

Efficiënt

Zonder afspraak huizen bekijken, kan heel efficiënt zijn. Zeker wanneer je meerdere huizen op het oog hebt en al helemaal als je buiten je eigen stad of dorp zoekt. Wie goed plant, haalt het maximale uit de Open Huizen Dag. Begin daarom met een bezoekje aan onze woningaanbodpagina’s. Hier staat duidelijk aangegeven bij welke huizen je gewoon kunt aanbellen voor een bezichtiging. De huiseigenaren leiden je rond en beantwoorden alle vragen. Zijn deze zo specialistisch dat de huiseigenaar het ook even niet weet, dan kun je vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij zijn tijdens de Open Huizen Dag goed bereikbaar. 

Routeplanner

Het kan bovendien geen kwaad om alle huizen even via Google Maps of een andere routeplanner met elkaar te 'verbinden' zodat je weet wat de meest optimale route is langs de geselecteerde huizen. Dan weet je ook hoe lang je ergens binnen kunt kijken om de tijd tussen 11 en 15 uur goed te benutten. Een belangrijke tip: maak foto’s en aantekeningen, meet ruimtes op. Dan kun je deze later thuis gemakkelijk bekijken en onderling vergelijken, mocht je meerdere huizen hebben bezocht. Nog een tip: loop ook even door de buurt om te voelen of het huis en zijn omgeving bij je passen.

Loop gerust binnen

Tot slot willen wij je graag wijzen op onze Garantiemakelaar aankoopgaranties. Deze staan uitgebreid omschreven op onze website en maken duidelijk dat wij er ook voor jou als koper zijn. En loop gerust bij ons binnen, ook voor vragen over bijvoorbeeld toekomstige ontwikkelingen in de omgeving waar je wilt gaan wonen. Wij zijn 5 oktober gewoon open.

 

 

Verkoper van Andalusiëstraat 180
10

Vanaf eigenlijk het eerste contact met Hans Janssen is alles professioneel en deskundig behandeld. In geval van afwezigheid van je vaste contactpersoon komt er een goed ingelezen vervanger die het perfect voor je oppakt. De kennis in de markt waarin ze zitten ( in dit geval Lent ) was goed en wat men had belooft is nagekomen.

Mandy
8

Ik vond de samen werking met dhr Gielink erg betrouwbaar! Waardoor wij nog meer gemotiveerd waren om tot kopen over te gaan!!

Verkoper van Zwanenveld 8357
9

De makelaars van Hans Janssen zijn zeer vriendelijk en deskundig. We zijn uitstekend begeleid! Tijdens de kennismaking bleek al direct dat de makelaar goed voorbereid was en goed op de hoogte was van de markt en andere verkochte appartementen in ons gebouw. We zijn goed geadviseerd over de marketing en vraagprijs van ons appartement. We hebben het appartement met een scherpe prijs te koop gezet, daardoor was er animo van kijkers en hebben we het appartement snel verkocht, zonder dat er veel van de vraagprijs af ging. Communicatie verliep telkens soepel en prettig. Zeer tevreden dus!

Lees meer
Terug
Recent bekeken