Is dit hét moment om te kopen of te verkopen?

Bezit jij een huis? Dan hebben we goed nieuws voor je: want juist nu zijn er kansen voor huizenbezitters om een nieuwe fase in te gaan. Doe je voordeel met de nieuwe inzichten en ga groter wonen, of juist kleiner of dichterbij je kinderen.

Kansen voor koper én verkoper

De woningmarkt wordt stabieler: prijzen stijgen minder harder dan voorheen. Gaat deze te snel dan zijn er minder potentiële kopers. Hier ligt ook meteen een kans voor de huizenverkoper: er zijn voldoende geïnteresseerden om de meest geschikte koper te selecteren. Zo kun je je huidige woning snel en tegen een goede prijs verkopen. Nóg langer wachten leidt niet altijd tot een nog hogere verkoopprijs. 

Niet alleen voor de verkoper maar ook voor de koper biedt de huidige woningmarkt veel kansen: Er worden meer huizen te koop aangeboden, dus valt er meer te kiezen en door de historisch lage rente houd je de woonlasten in je nieuwe woning laag.

Meer huis tegen dezelfde woonlasten

Door de lage rente is het erg aanlokkelijk om nu je droomhuis te kopen. Woon je nu in een klein appartement in de stad en wil je ruimer wonen, dan kun je dat voor nagenoeg dezelfde woonlasten realiseren.

Zijn de kinderen het huis uit en wil je kleiner wonen? Dan heeft je huidige woning waarschijnlijk overwaarde. Dit extra vermogen kun je investeren in een luxe appartement, schenken aan je kinderen of gebruiken als extra inkomen. Je bent vrij om zelf te bepalen waaraan je dat geld wilt besteden. .

Informatieavond

Of het een goed moment is om je huis nu te verkopen en een andere woning aan te kopen is afhankelijk van meerdere factoren. Wil je meer weten? Kom dan 16 oktober a.s. naar de NVM-informatieavond. Wij van Hans Janssen Garantiemakelaars uit Beuningen, Nijmegen en Wijchen en LIV Wooncoaches organiseren (samen met een onafhankelijke woningmarktdeskundige van de NVM), een hypotheekadviseur van LIV Hypotheken en een notaris van Hekkelman notarissen te Nijmegen de “Is dit het moment” avond.

Wat kun je deze avond verwachten?

In de inspirerende omgeving van LIV Woonbelevingscentrum delen wij onze kennis over de woningmarkt in onze regio en geven wij inzicht in vraag en aanbod. Verder wijzen wij op de mogelijkheden die relevant kunnen zijn als je kleiner of groter wil wonen of lagere woonlasten wil, ontvang je nuttige tips van de notaris en tonen wij een zo gunstig mogelijke hypotheek. Je bent welkom vanaf 19:00 uur en we verwachten rond 20:45 uur af te sluiten. Na afloop is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen met betrekking tot jouw persoonlijke situatie.

Kom je ook naar de informatieavond “Is dit het moment?" op woensdag 16 oktober a.s.? Meld je dan hieronder aan

 

Rob Beumer
9

Alle contacten lopen zeer correct en de afspraken worden stipt nagekomen.

Evers
9

Correcte en professionele begeleiding

Peter van Elferen
10

Wij zijn heel tevreden over de zeer persoonlijke benadering van het team!

Lees meer
Terug
Recent bekeken