Dit hebben onze klanten ervaren...

R. Orth
8

Prettig contact, goede afspraken en duidelijke uitleg over onze vragen. Kortom een makelaar waarmee je met gerust hart je woning te koop kan zetten.

Jascha Janssen
10

Een prettige en persoonlijke werkwijze bij de verkoop van mijn huis!

Luuk van den Boom
9

Goede begeleiding en fijn contact. Ik ben altijd goed op de hoogte gehouden over de gang en de stand van zaken. Ze zijn bij Hans Janssen niet te beroerd om een stapje extra te zetten. Ik heb mijn woning goed en snel verkocht!

Anoniem
9

plan van aanpak duidelijk besproken. plaats voor eigen inbreng. zeer betrokken tijdens het proces. hoog service niveau.

Anoniem
8

Zeer goede kennis van zaken.Goede communicatie, maar met soms wat trage respons. Deze makelaar is aan te raden.

Ingrid van de Leemput
10

Wij waren uitermate tevreden met de begeleiding van de verkoop van ons huis door Twan. Vanaf de kennismaking tot aan de onderhandeling was hij super benaderbaar, prettig in de omgang, professioneel en helder in de communicatie. Hij voelde goed aan wat wij wilden en heeft volgens ons zijn enthousiasme voor het huis ook aan de kopers overgebracht. We zijn ook zeer tevreden met het resultaat. Al met al echt helemaal top!

Anoniem
9

Prima geregeld, snelle en vakkundige service. Kennis van de markt en betrokken!! Fijne contact en korte lijntjes

André Nicolasen
8

geen aanvullende feedback anders dan dat we erg tevreden zijn over de aard van het contact en bereikbaarheid.

Stephanie Wassink
10

Vanaf begin af aan een klik met de makelaar. Verkoop ging snel en soepel. Fijn contact met de makelaar, fijn dat alles digitaal afgehandeld kan worden.

Anoniem
10

Direct een klik met de makelaar, daarbij goede service, snelle afwikkeling en kennis van zaken. Goed gevoel on via Hans Janssen te verkopen!

Lieke van Brakel
9

Erg plezierig contact met makelaar en medewerkers, goede bereikbaarheid en snelle reactie bij vragen. Gehele proces van verkoop en aankoop is prettig verlopen!

Gaby Tiggeloven
8

plezierig contact, zelf op een vrije dag...top!

F.H.J.M Tiggeloven
8

Gemaakte afspraken worden goed nagekomen, zelf op een vrije dag van een medewerker.

Anoniem
9

Prima geplande afspraken met de kijkers en daarna was binnen 10 dagen ons huis verkocht door goed overleg tussen de makelaar en wij als verkoper.

Anoniem
10

Al bij het eerste contact sprak de persoonlijke en integere benadering van Lilian Swinkels onze verkoopmakelaar ons direct aan. Voor het kennismakingsgesprek had zij zich grondig voorbereid. Deze zorgvuldige en professionele werkwijze heeft zij het hele traject doorgezet. Wat zij beloofde kwam ze na. Wanneer we vragen had, ook als die aan het raakvlak van haar vakgebied lagen, gaf ze snel en helder antwoorden waar we echt wat aan hadden. Ook haar collega's waarmee zij samenwerkte en diegenen die haar vervingen tijdens haar vakantie hadden dezelfde correcte en plezierige manier van werken.

Unlandt
10

Goed

Hendrikus Theodorus van der Velden
8

Procedure 1e kennismaking en 1e publicatie op Funda had naar onze mening best korter gekunt.

Lubbers
10

Alleen maar lof! Wat een professionaliteit, rust en gedrevenheid.

de Jong
10

Kennis van zaken. Vriendelijkheid. Correcte behandeling. Goede begeleiding.

Anoniem
10

Een super fijn contact met de makelaar en directe lijnen. We begrepen elkaar goed en werden goed op de hoogte gehouden. Planning tot bezichtiging was super goed geplant.

Anoniem
9

Tja, als ik meer zou kunnen geven dan een 10 voor service en begeleiding dan deed ik dat ook meteen.

Janneke Van Hoogveld - van Breukelen
10

Omdat er een klik is met de makelaar, verloopt het proces fijn, is er regelmatig en op een gemakkelijke snelle manier contact. Op het moment dat er een fijn contact is, is er vertrouwen en krijgen wij het idee dat zij zich hard maakt voor het goed verkopen van ons huis. Wij hebben alle vertrouwen in haar en denken dat zij goed zal aanvoelen welke mensen geschikt zijn als toekomstige bewoners van ons huis. Daarnaast durft ze duidelijke lijnen uit te zetten en helder te communiceren. Mijn intuïtie is goed geweest om voor jullie (voor Lilian) te kiezen.

Roderick Kemper
10

Top makelaar die Twan. Echt aanrader

Han Rutten
8

Mede dankzij Twan van Laanen is ons huis binnen 3 dagen verkocht voor een zeer redelijke prijs. In overleg met de makelaar is de vraagprijs wat hoger gesteld dan de makelaar in gedachte had. Het contact met de makelaar ook het kantoor was altijd zeer prettig. Ik raad het makelaarskantoor van Hans Janssen ook van harte aan J.W. Rutten Heumem

Nina Forsström-Hesen
10

Van het eerste moment hebben we een goede indruk gehad. De bereikbaarheid is goed. Iedereen is professioneel/kent zijn vak. Vriendelijk en klantgericht. Goede proces. Nakomen van afspraken. Duidelijke afspraken. Goede communicatie. Gemak. Vooral het manier van aanpakken (de veelzijdigheid) en de professionaliteit overtuigt. Een makelaar die met de tijd is meegegaan - modern in meerdere opzichten.

Sven Lebbink
9

Het huis is nog niet verkocht, het staat pas 1 dag online, maar Twan zorgt voor een soepel proces en houdt ons geïnformeerd waar nodig. Er staan zelfs al bezichtigen gepland! Wij vertrouwen op een goede afloop!

Anoniem
8

Prima makelaar en sterk aan te raden! Veel kennis van de markt. Puntje van aandacht is dat ze enorm druk zijn dit gaat soms te kosten van de klant.

Mevr. van Rijsbergen
8

Prima service, snelle acties goede communicatie en snel schakelen. Zeker aan te bevelen Stijn Kreeftenberg

Dhr. Jos Bax
10

Wij zijn uiterst tevreden over de dienstverlening door de mensen van Hans Janssen Makelaars. Een team deskundige en toegewijde mensen dat ons uitstekend heeft geadviseerd en daarmee de verkoop van ons huis tot stand heeft gebracht. Hele prettige, persoonlijke en klantgerichte contacten. Altijd bereikbaar en afspraken worden stipt nagekomen. Kortom: chapeau voor dit makelaarskantoor.

Anoniem
9

De makelaar was bekwaam en had kennis van de markt was niet altijd goed bereikbaar maar kantoor gaaf goede terug koppeling

John de Kluijs
10

Het was een contact, net of we elkaar al jaren kenden.

Marco van Ewijk
9

prima service, enige minpuntje was dat het lang duurde voordat de "verkocht sticker"erop kwam

Anoniem
9

service prima, enthousiaste makelaar. Afspraken worden nagekomen. Beoordeling foto's ook goed, oplossing gezocht wat niet goed was.

Anoniem
9

Zeer professionele en goede begeleiding van het hele verkoopproces. Pro-actieve communicatie en goed advies.

Peter
10

Wij zijn tot nog toe zeer tevreden

Wim van der Meer
8

weliswaar minder goede fotograaf, maar toch goede foto's en nazorg

Sil Holweg
10

Voor mij was alles perfect gegaan zo!

Han Rutten
8

Prettige makelaar.werkt alle onderdelen nauwkeurig af. Komt zijn afspraken na.

Sandra Raben
10

Prettige makelaar, snel schakelen en super handig dossiervorming. Gelijk overzicht in je eigen dossier

Mevr. Marianne Poos Vermeulen
9

Bijzonder toegankelijke en zeer vriendelijke makelaar. Ook richting (potentiële) kopers zeer correct en eerlijk en neemt de tijd voor een bezichtiging. Goede verkoper zonder glad te zijn. Zéér tevreden over de samenwerking, het advies en het resultaat! Dank Twan!

Anoniem
9

Bij de intake kwam de makelaar met een uitgebreide buurtanalyse langs, aan de hand hiervan zijn we verder gegaan. Erg enthousiaste en vriendelijke makelaar. Hij heeft rekening gehouden met onze vragen en wensen en heeft de moeite genomen om soms net iets verder te gaan. Op de momenten dat het nodig was heeft hij ons zelf ook achter de broek aangezeten. De woning is uiteindelijk binnen 4 dagen verkocht tegen een erg goede prijs.

Anoniem
9

Contact met de makelaar verliep heel goed, ze had alles netjes geregeld en mij goed geholpen met de verkoop van het huis

Lise van Dijk - Eeuwes
8

Tot nu toe heel tevreden over de snelheid van handelen. Prettig in contact en we hebben er alle vertrouwen in dat er professioneel en kundig gehandeld wordt.

Marco van Ewijk
8

Prima indruk van het huis op funda. Goede communicatie met Caroline. Samen ook een goede pakkende tekst over het huis opgeschreven.

van Stigt
8

Prima makelaar

J. Smeets
10

De heer Engelsman heeft erg veel kennis van zaken. Daarnaast is hij erg professioneel, maar in contact niet te formeel wat ik erg belangrijk en fijn vind. Een makelaar die ik zeker andere aan zou raden.

Eva Salverda
10

Lilian stond ons steeds met raad en daad terzijde. Ze nam het voortouw in contact onderhouden, schetste duidelijk onze mogelijkheden en keuzes en voelde aan wanneer we even tijd nodig hadden om na te denken. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Dank daarvoor!

Colin van der Heijden
10

De reactiesnelheid en de betrokkenheid van alle medewerkers is geweldig, het zijn allemaal korte lijnen. Wij voelen ons als klant zeer gewaardeerd en serieus genomen. In het kader van ons aan- én verkoopproces is er zicht op het totaalplaatje t.a.v. al onze wensen, vragen en belangen.

Rick Janssen
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van Hans Janssen Makelaars en dan in het bijzonder makelaar Twan. Van het begin tot eind is hij zeer betrokken bij het verkoopproces geweest, geen appje of belletje is teveel. Hij is zeer professioneel, sociaal en doet graag een stapje extra. Wij bevelen Hans Janssen Makelaars en Twan zeer zeker aan! Rick en Ilja

Eva Salverda
7

We zitten nog een beetje te vroeg in het proces om goede feedback te kunnen geven, maar voor ons was het intakegesprek een dikke tien en daarna zakte het een beetje in. Het is nog even aankijken hoe het zich verder ontwikkelt.

Terug
Recent bekeken