Dit hebben onze klanten ervaren...

Lubbers
10

Alleen maar lof! Wat een professionaliteit, rust en gedrevenheid.

de Jong
10

Kennis van zaken. Vriendelijkheid. Correcte behandeling. Goede begeleiding.

Anoniem
10

Een super fijn contact met de makelaar en directe lijnen. We begrepen elkaar goed en werden goed op de hoogte gehouden. Planning tot bezichtiging was super goed geplant.

Anoniem
9

Tja, als ik meer zou kunnen geven dan een 10 voor service en begeleiding dan deed ik dat ook meteen.

Janneke Van Hoogveld - van Breukelen
10

Omdat er een klik is met de makelaar, verloopt het proces fijn, is er regelmatig en op een gemakkelijke snelle manier contact. Op het moment dat er een fijn contact is, is er vertrouwen en krijgen wij het idee dat zij zich hard maakt voor het goed verkopen van ons huis. Wij hebben alle vertrouwen in haar en denken dat zij goed zal aanvoelen welke mensen geschikt zijn als toekomstige bewoners van ons huis. Daarnaast durft ze duidelijke lijnen uit te zetten en helder te communiceren. Mijn intuïtie is goed geweest om voor jullie (voor Lilian) te kiezen.

Roderick Kemper
10

Top makelaar die Twan. Echt aanrader

Han Rutten
8

Mede dankzij Twan van Laanen is ons huis binnen 3 dagen verkocht voor een zeer redelijke prijs. In overleg met de makelaar is de vraagprijs wat hoger gesteld dan de makelaar in gedachte had. Het contact met de makelaar ook het kantoor was altijd zeer prettig. Ik raad het makelaarskantoor van Hans Janssen ook van harte aan J.W. Rutten Heumem

Nina Forsström-Hesen
10

Van het eerste moment hebben we een goede indruk gehad. De bereikbaarheid is goed. Iedereen is professioneel/kent zijn vak. Vriendelijk en klantgericht. Goede proces. Nakomen van afspraken. Duidelijke afspraken. Goede communicatie. Gemak. Vooral het manier van aanpakken (de veelzijdigheid) en de professionaliteit overtuigt. Een makelaar die met de tijd is meegegaan - modern in meerdere opzichten.

Sven Lebbink
9

Het huis is nog niet verkocht, het staat pas 1 dag online, maar Twan zorgt voor een soepel proces en houdt ons geïnformeerd waar nodig. Er staan zelfs al bezichtigen gepland! Wij vertrouwen op een goede afloop!

Anoniem
8

Prima makelaar en sterk aan te raden! Veel kennis van de markt. Puntje van aandacht is dat ze enorm druk zijn dit gaat soms te kosten van de klant.

Mevr. van Rijsbergen
8

Prima service, snelle acties goede communicatie en snel schakelen. Zeker aan te bevelen Stijn Kreeftenberg

Dhr. Jos Bax
10

Wij zijn uiterst tevreden over de dienstverlening door de mensen van Hans Janssen Makelaars. Een team deskundige en toegewijde mensen dat ons uitstekend heeft geadviseerd en daarmee de verkoop van ons huis tot stand heeft gebracht. Hele prettige, persoonlijke en klantgerichte contacten. Altijd bereikbaar en afspraken worden stipt nagekomen. Kortom: chapeau voor dit makelaarskantoor.

Anoniem
9

De makelaar was bekwaam en had kennis van de markt was niet altijd goed bereikbaar maar kantoor gaaf goede terug koppeling

John de Kluijs
10

Het was een contact, net of we elkaar al jaren kenden.

Marco van Ewijk
9

prima service, enige minpuntje was dat het lang duurde voordat de "verkocht sticker"erop kwam

Anoniem
9

service prima, enthousiaste makelaar. Afspraken worden nagekomen. Beoordeling foto's ook goed, oplossing gezocht wat niet goed was.

Anoniem
9

Zeer professionele en goede begeleiding van het hele verkoopproces. Pro-actieve communicatie en goed advies.

Peter
10

Wij zijn tot nog toe zeer tevreden

Wim van der Meer
8

weliswaar minder goede fotograaf, maar toch goede foto's en nazorg

Sil Holweg
10

Voor mij was alles perfect gegaan zo!

Han Rutten
8

Prettige makelaar.werkt alle onderdelen nauwkeurig af. Komt zijn afspraken na.

Sandra Raben
10

Prettige makelaar, snel schakelen en super handig dossiervorming. Gelijk overzicht in je eigen dossier

Mevr. Marianne Poos Vermeulen
9

Bijzonder toegankelijke en zeer vriendelijke makelaar. Ook richting (potentiële) kopers zeer correct en eerlijk en neemt de tijd voor een bezichtiging. Goede verkoper zonder glad te zijn. Zéér tevreden over de samenwerking, het advies en het resultaat! Dank Twan!

Anoniem
9

Bij de intake kwam de makelaar met een uitgebreide buurtanalyse langs, aan de hand hiervan zijn we verder gegaan. Erg enthousiaste en vriendelijke makelaar. Hij heeft rekening gehouden met onze vragen en wensen en heeft de moeite genomen om soms net iets verder te gaan. Op de momenten dat het nodig was heeft hij ons zelf ook achter de broek aangezeten. De woning is uiteindelijk binnen 4 dagen verkocht tegen een erg goede prijs.

Anoniem
9

Contact met de makelaar verliep heel goed, ze had alles netjes geregeld en mij goed geholpen met de verkoop van het huis

Lise van Dijk - Eeuwes
8

Tot nu toe heel tevreden over de snelheid van handelen. Prettig in contact en we hebben er alle vertrouwen in dat er professioneel en kundig gehandeld wordt.

Marco van Ewijk
8

Prima indruk van het huis op funda. Goede communicatie met Caroline. Samen ook een goede pakkende tekst over het huis opgeschreven.

van Stigt
8

Prima makelaar

J. Smeets
10

De heer Engelsman heeft erg veel kennis van zaken. Daarnaast is hij erg professioneel, maar in contact niet te formeel wat ik erg belangrijk en fijn vind. Een makelaar die ik zeker andere aan zou raden.

Eva Salverda
10

Lilian stond ons steeds met raad en daad terzijde. Ze nam het voortouw in contact onderhouden, schetste duidelijk onze mogelijkheden en keuzes en voelde aan wanneer we even tijd nodig hadden om na te denken. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Dank daarvoor!

Colin van der Heijden
10

De reactiesnelheid en de betrokkenheid van alle medewerkers is geweldig, het zijn allemaal korte lijnen. Wij voelen ons als klant zeer gewaardeerd en serieus genomen. In het kader van ons aan- én verkoopproces is er zicht op het totaalplaatje t.a.v. al onze wensen, vragen en belangen.

Rick Janssen
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van Hans Janssen Makelaars en dan in het bijzonder makelaar Twan. Van het begin tot eind is hij zeer betrokken bij het verkoopproces geweest, geen appje of belletje is teveel. Hij is zeer professioneel, sociaal en doet graag een stapje extra. Wij bevelen Hans Janssen Makelaars en Twan zeer zeker aan! Rick en Ilja

Eva Salverda
7

We zitten nog een beetje te vroeg in het proces om goede feedback te kunnen geven, maar voor ons was het intakegesprek een dikke tien en daarna zakte het een beetje in. Het is nog even aankijken hoe het zich verder ontwikkelt.

Dhr. Ed Meijer
9

prettig contact open en eerlijk met de makelaar vanaf het eerste moment. Lilian doet meer dan ze beloofd, ze gaf ook advies met betrekking tot de koop van een ander huis terwijl we haar daar niet voor hadden ingeschakeld. De communicatie verlief vlot en als het kon in korte lijnen (via de app). Daarbij ging ze de kantooruren te buiten. Heel fijn en verfrissend omdat we zo snel konden werken met elkaar. Deskundig en goed adviserend. Ook heel goed in de onderhandelingen en dat is als verkopende partij wel heel belangrijk. Wij zijn heel blij met deze makelaar en erg tevreden.

D. Reinders
10

Goed en duidelijk geholpen

Mevr. Sommer-Verploegen
8

Het contact met de makelaar verliep prettig. Makelaar was deskundig en inspirerend tijdens bezichtiging. Makelaar is tijdens het gehele verkoopproces goede adviseur geweest naar de verkoper. Ondanks de vele bezichtigingen enthousiast gebleven en na elke bezichtiging een feedback gegeven naar de verkoper. Makelaar hield zich altijd aan de gemaakte afspraken en erg aangenaam in de communicatie. Makelaar heeft ook de afhandeling na de verkoop uitstekend begeleid. Dit was de 3e keer dat wij een huis verkochten via Hans Janssen. Wij zullen Hans Janssen aanraden in ons netwerk. Met vriendelijke groet, Erna Sommer-Verploegen

Dick Timmer
9

Prima contact geweest met alle zaken. Zeker Lilian is een toppertje

Willems
8

we wachten af

Anoniem
9

Zeer plezierige en correcte opstelling tijdens het hele proces. Alle afspraken werden goed nagekomen. Wij zijn continu goed geïnformeerd.

Mireille Berendsen
7

Ging prima en lekker snel

Claudia Vennegoor
7

Ik kreeg duidelijke uitleg over het proces van verkoop-klaar maken van het te verkopen appartement. De presentatie op Funda is mooi.

van Gelder
8

Helder en duidelijk

Jeroen van den Berg
9

Erg fijn geholpen, elke vraag kreeg een antwoord. Goed meedacht met ons. De praktische gang van zaken had iets meer aandacht mogen krijgen (procedure; bijvoorbeeld concrete afspraken over het tijdstip van de bezichtigingen).

Wim Guijt
9

Het plezierige contact en het proces wat toegepast wordt, geven ons het gevoel dat alles in goede handen is. Ga vooral zo door!

van Abeelen
10

Prettige kundige professionals.

Marian Kokkeler - Hakvoort
8

Wij zijn zowel met deze verkoop van ons huis als met de inschrijving en toewijzing van onze nieuwe huurwoning (waarin ook Hans Janssen heeft bemiddeld) uitstekend, snel en vriendelijk geholpen door makelaar Stijn Kreeftenberg.

Patrick Brand
8

Beoordeling is goed. Maar er zouden de volgende keer op bepaalde zaken wat meer info gegeven kunnen worden. Wist eigenlijk niet hoe het in het werk ging. Zoals met move.nl. Het lijkt dan dat je spam mail krijgt. Zou hierbij fijn zijn dat je weet dat zoiets komt. En ook wat er allemaal ingevuld moet worden. Dit was ook niet aangeven. Voor de rest is het contact gewoon goed en heb ik echt geen klagen. Nu hopen dat het huis snel verkocht wordt

Donny Reinders
10

Fijn gesprek, gevoel de juiste aandacht te krijgen

Anoniem
9

Het contact heel prettig. Daarnaast werd er pro actief gehandeld en werd er nauwkeurig gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.

David Teitler
7

Een huis verkopen is een grote en spannende beslissing. Ik doe dit voor het eerst en heb daardoor weinig beeld bij wat er allemaal bij komt kijken/welke stappen er in het proces zitten. Ik zou graag nog wat meer begeleid worden en inzicht krijgen in wie wat doet en wanneer. Inhoudelijk heb ik de indruk dat alles heel zorgvuldig gebeurt, maar qua proces weet ik niet goed wat ik moet verwachten.

Terug
Recent bekeken