Dit hebben onze klanten ervaren...

Karin van de Logt
10

Twan geeft veel vertrouwen in het verkoop proces. En dat wat hij zegt maakt hij ook waar! Hij heeft een hoop uit handen genomen en de zaken goed geregeld. Iemand waarop je kunt bouwen.

Thea van den Broek
10

Lilian laat zien dat ze kennis van zaken heeft. Ze neemt mij serieus. Gaat serieus in op mijn vragen en opmerkingen. Had meteen een klik met haar. Heb het gevoel dat zij er alles uit zal halen. Heeft een zeer positief verhaal

Peter Arnoldussen
10

Wat wellicht van toegevoegde waarde zou kunnen zijn is dat je als klant samen met de makelaar een selectie uit de germaaktefoto's gaat maken voor de verkoop. Al moet ik zeggen dat wij daar niks over te klagen hebben maar meer als de welbekende punt op de" ï".

Anoniem
7

Vanuit de directie geen aandacht voor de verkoop van een onroerende zaak welke specifiek aandacht nodig had, een assistent makelaar moest het alleen oplossen.

Dhr. van Lith
9

We hebben het contact met de makelaar als zeer prettig ervaren. Hij was deskundig en betrokken van het begin tot de uiteindelijke verkoop.

Anoniem
8

Prima contact. Transparant, duidelijke en eerlijke informatie. zeer hulpvaardige baliemedewerkers! direct bereikbaar

John van den Berg
10

Uitstekende voorwaarden voor de verkoop van de woning. De persoonlijke benadering van Diederik is erg prettig en niet opdringerig. Hoj heeft verstand van zaken en dat neemt een hoop zorgen uit handen.

van de Krol
10

Enorm goed gevoel bij

Anoniem
10

Hij heeft ons huis weten te verkopen tegen een goede prijs terwijl het niet voldeed aan de vraag uit de markt (klushuis ipv kant-en-klaar huis).

Mevr. Verharen
10

Door de goede service en begeleiding van 'mijn' makelaar, Lillian, heb ik mijn appartement met plezier verkocht. Het eerste gesprek met haar gaf mij gelijk een goed gevoel; Lillian was goed voorbereid en er was meteen een klik. Wat een verschil met de makelaar die eerder mijn appartement is komen taxeren. Ik had er meteen alle vertrouwen in dat mijn appartement verkocht zou worden. Ik kon met al mijn vragen bij Lillian terecht; ik kon haar altijd bellen. Omdat dit de eerste keer is dat ik een woning verkoop vond ik het best spannend en wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Maar echt, al mijn verwachtingen zijn overtroffen. Wat een service!!

Dirk Willem Tiecken
10

Is prima.

Mandy Passmann
8

Wij hebben tot nu toe heel positieve ervaringen met Hans Janssen Garantiemakelaar. Men is goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. We kunnen met alle vragen terecht en voelen ons gehoord. We hebben op dit moment nog geen verbeterpunten.

Dhr. Bolk
8

Prettig contact met onze makelaar Oskar Engelsman. Goede analyse en prijsindicatie van onze woning.

Anoniem
9

Uitstekende service, geen poespas. Zeer persoonlijke behandeling met een probleemloze zakelijke afhandeling.

Anoniem
10

Vanaf eigenlijk het eerste contact met Hans Janssen is alles professioneel en deskundig behandeld. In geval van afwezigheid van je vaste contactpersoon komt er een goed ingelezen vervanger die het perfect voor je oppakt. De kennis in de markt waarin ze zitten ( in dit geval Lent ) was goed en wat men had belooft is nagekomen.

Michel de Ruyter
8

We vinden het contact met de makelaar zelf heel belangrijk hij straalt vertrouwen uit en dat staat voor ons voorop

Anoniem
9

De begeleiding van de makelaar was deskundig, vriendelijk en bovendien eerlijk. Er was ruimte en tijd voor goed overleg en de uitleg was daarnaast ook helder en duidelijk.

Dhr. Hilkes
10

Makkelijk contact met Stijn en Twan. Zeer gedreven makelaars welke goed contact met ons hebben gehouden gedurende de gehele periode. Top mannen, ga zo door. Groetjes Vincent en Mariska

van den Berg
10

Prettig en betrouwbaar contact en zeer sympathiek! En alles in zeer korte tijd voor elkaar gekregen! Compliment!

Mevr. Nicole Sjabbens
9

Het contact is zeer goed verlopen. We zijn meer dan tevreden! Oscar heeft ons goed begeleid met een heel goed resultaat.

Anoniem
7

We waren erg tevreden over Caroline! Alleen hadden we haar ziek zijn wat eerder duidelijk willen hebben en misschien is het een tip om al eerder vervanging te regelen om de continuïteit te kunnen waarborgen.

Anoniem
10

Het contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Men reageerde snel op vragen en was zeer duidelijk in uitleg. Wij hebben wel vaker een huis verkocht maar onze ervaring is nog nooit zo prettig geweest als deze keer ( met dank aan Lilian Swinkels).

Patrick Bolk
9

Snelle reactie bij vragen en onduidelijkheden.

Anoniem
10

Het contact hebben wij als zeer prettig ervaren. Men reageerde snel op vragen en was zeer duidelijk in uitleg. Wij hebben wel vaker een huis verkocht maar onze ervaring is nog nooit zo prettig geweest als deze keer.

Mevr. Hellen IJsselstijn
9

Het contact met de makelaar, Oscar Engelsman, was prima. Hij onderhield veel contact met ons en hij hield ons steeds op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Wij waren zeer tevreden.

Ries van Lith
8

Onze makelaars reageert altijd erg snel en denkt goed mee. Communicatie loopt plezierig.

Ilona van Beers
9

Prettig laagdrempelig contact. We moeten wel toegeven dat korting vanwege het feit dat we ook bij jullie aankopen ook heeft meegeholpen.

Dhr. Wouters
9

ik had al goede recenties van mijn dochter. daardoor nam ik ook hans janssen makelaardij. met name kandidaat makelaar lilian swinkels.

Anoniem
9

De ervaring met deze makelaar waren uitstekend. Deze verkoop zou een enorme uitdaging gaan worden voor beide partijen. Maar de makelaar ging deze moeilijke situatie niet uit de weg en mede door hun deskundigheid,inzet is het huis binnen een jaar verkocht. Het is een fantastische team die goed onderling samen werkt en nauw betrokken is.

van de Graaf
9

Ik ben zeer tevreden over de snelheid en de duidelijkheid waarop men reageert.

Pieternel Coenen- Van Kerkhoff
10

Het contact met zowel onze makelaar als de commercieel medewerkers op kantoor verloopt bijzonder prettig.

Fabienne Balout
10

De makelaars gaan snel en op een prettige manier aan de slag, goed geregeld!

Lieke Pothof
8

Prettig contact makelaar.

Vincent Hilkes
10

Goed contact met Twan gehad. Deze makelaar zet een extra stap voor je als het nodig is.

Anoniem
9

Vriendelijke makelaars die met de juiste strategie mijn huis hebben verkocht! Fijn en snel contact, via mail of telefoon!

Dhr. Aslan
10

Altijd goed, snel en correct behandeld en geholpen. Men stond altijd klaar voor mij. Ik heb de onderlinge contact en manier van omgaan prettig ervaren. Ik vind ook de manier van werken en handelen zeer professioneel.

Dhr. Jos Bredero
9

Zeer goede makelaar met ruime marktkennis. De begeleiding in het gehele verkoopproces is uitstekend. Een aanrader.

Anoniem
7

Makelaar was op sommige momenten erg lastig te bereiken. Geen enkel bericht dat makelaar op vakantie was. Communicatie moet wat strakker. Beter informeren over acties die genomen worden.

Oruc Selvi
8

Het online zetten van de woning had wel sneller gemogen van mij. Vanaf het eerste contact tot aan het online komen van de woning duurde voor mij toch iets te lang. Maar buiten dat was alles prima in orde. Zeker wel een aanrader.

Dhr. H.J. van der Sluijs
8

De makelaar en de medewerkers(sters) voldeden prima, Wij hadden alle vertrouwen in de goede afloop. Prijs/ kwaliteit ruim voldoende.

Mevr. Manuela Keijzers-Wannet
9

Heel fijn contact tussen makelaar en klant. Maar ook al het andere personeel! Altijd even vriendelijk en altijd bereid om je te helpen, zelfs met de kleinste dingen. Ook de financieel adviseur is Top! Al met al een hele fijne ervaring rijker zowel met de verkoop van ons huis en aankoop van ons nieuwe droom huis!

Ruud Chermin
9

Meedenken en alle ruimte om het zo aan te pakken als wij het graag willen. Topper!

Anoniem
10

Professioneel en vakkundig. De makelaar kent de markt op zijn duimpje en kan goed voorspellen hoe het verkooptraject zal verlopen.

Mariet Lentink
9

Super makelaar

Evers
9

Correcte en professionele begeleiding

Christel Huisman
10

Fijn dat er snelle stappen gezet worden. De waardering voor het huis door de makelaars tijdens de rondgang geeft een goed gevoel. Zij moeten het huis verkopen voor mij. Prettig dat ze dan hier ook enthousiast over zijn.

Maurice de Cortie
10

echt een goede samen werking tot nu toe. vriendelijk en kennis van zaken. en een goede aanpak.

Erna Sommer
7

In afwezigheid van Geert blijken de afspraken die wij met hem gemaakt hebben niet bekend te zijn op kantoor. Op de eerste dag dat het huis op Funda werd geplaatst kwamen er 6 verzoeken voor een bezichtiging. Stijn belde mij en gaf aan dat hij de bezichtigingen ging doen. Heel vreemd want ik had met geert afgesproken dat hij de bezichtigingen zou doen totdat hij naar Spanje verhuist. Ik heb hem ook veel weetjes over het huis gegeven. Ik vond dit een slechte eerste ervaring in ons traject naar verkoop. De aanbiedingstekst voor Funda kregen wij ter inzage en daar stonden nogal wat tekstuele fouten en ook fouten in mbt het huis zelf. (b.v. 3 slaapkamers vernoemd i.p.v. 4) ook merkte ik dat iemand de tekst had opgesteld die het huis zelf niet kende (garderobe in hal?) etc. Dit vond ik erg storend. Uiteindelijk is de door mij gecorrigeerde tekst op Funda gekomen. Later realiseerde ik me dat de kelder niet in de omschrijving is meegenomen. Ik hou niet van deze slordigheden. Ik neem aan dat het komt omdat Geert afwezig is en collega's het over hebben genomen. Collega was ook niet bekend met onze groupsapp. Ik heb reeds 2 x eerder een huis via jullie verkocht en was daar zeer tevreden mee. Ik hoop dat deze opstart perikelen eenmalig zijn.

Wouters
9

mijn dochter was heel positief over hans janssen. contact was goed met lilian swinkels. daarom heb ik via website contact opgenomen.

Anoniem
8

Uitstekend, goed advies, goed aanbod. Veel kennis over de huidige marktsituatie en daardoor veel bezichtigingen in korte tijd.

Terug
Recent bekeken