Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Wouters
9

ik had al goede recenties van mijn dochter. daardoor nam ik ook hans janssen makelaardij. met name kandidaat makelaar lilian swinkels.

Anoniem
9

De ervaring met deze makelaar waren uitstekend. Deze verkoop zou een enorme uitdaging gaan worden voor beide partijen. Maar de makelaar ging deze moeilijke situatie niet uit de weg en mede door hun deskundigheid,inzet is het huis binnen een jaar verkocht. Het is een fantastische team die goed onderling samen werkt en nauw betrokken is.

van de Graaf
9

Ik ben zeer tevreden over de snelheid en de duidelijkheid waarop men reageert.

Pieternel Coenen- Van Kerkhoff
10

Het contact met zowel onze makelaar als de commercieel medewerkers op kantoor verloopt bijzonder prettig.

Fabienne Balout
10

De makelaars gaan snel en op een prettige manier aan de slag, goed geregeld!

Lieke Pothof
8

Prettig contact makelaar.

Vincent Hilkes
10

Goed contact met Twan gehad. Deze makelaar zet een extra stap voor je als het nodig is.

Anoniem
9

Vriendelijke makelaars die met de juiste strategie mijn huis hebben verkocht! Fijn en snel contact, via mail of telefoon!

Dhr. Aslan
10

Altijd goed, snel en correct behandeld en geholpen. Men stond altijd klaar voor mij. Ik heb de onderlinge contact en manier van omgaan prettig ervaren. Ik vind ook de manier van werken en handelen zeer professioneel.

Dhr. Jos Bredero
9

Zeer goede makelaar met ruime marktkennis. De begeleiding in het gehele verkoopproces is uitstekend. Een aanrader.

Anoniem
7

Makelaar was op sommige momenten erg lastig te bereiken. Geen enkel bericht dat makelaar op vakantie was. Communicatie moet wat strakker. Beter informeren over acties die genomen worden.

Oruc Selvi
8

Het online zetten van de woning had wel sneller gemogen van mij. Vanaf het eerste contact tot aan het online komen van de woning duurde voor mij toch iets te lang. Maar buiten dat was alles prima in orde. Zeker wel een aanrader.

Dhr. H.J. van der Sluijs
8

De makelaar en de medewerkers(sters) voldeden prima, Wij hadden alle vertrouwen in de goede afloop. Prijs/ kwaliteit ruim voldoende.

Mevr. Manuela Keijzers-Wannet
9

Heel fijn contact tussen makelaar en klant. Maar ook al het andere personeel! Altijd even vriendelijk en altijd bereid om je te helpen, zelfs met de kleinste dingen. Ook de financieel adviseur is Top! Al met al een hele fijne ervaring rijker zowel met de verkoop van ons huis en aankoop van ons nieuwe droom huis!

Ruud Chermin
9

Meedenken en alle ruimte om het zo aan te pakken als wij het graag willen. Topper!

Anoniem
10

Professioneel en vakkundig. De makelaar kent de markt op zijn duimpje en kan goed voorspellen hoe het verkooptraject zal verlopen.

Mariet Lentink
9

Super makelaar

Evers
9

Correcte en professionele begeleiding

Christel Huisman
10

Fijn dat er snelle stappen gezet worden. De waardering voor het huis door de makelaars tijdens de rondgang geeft een goed gevoel. Zij moeten het huis verkopen voor mij. Prettig dat ze dan hier ook enthousiast over zijn.

Maurice de Cortie
10

echt een goede samen werking tot nu toe. vriendelijk en kennis van zaken. en een goede aanpak.

Erna Sommer
7

In afwezigheid van Geert blijken de afspraken die wij met hem gemaakt hebben niet bekend te zijn op kantoor. Op de eerste dag dat het huis op Funda werd geplaatst kwamen er 6 verzoeken voor een bezichtiging. Stijn belde mij en gaf aan dat hij de bezichtigingen ging doen. Heel vreemd want ik had met geert afgesproken dat hij de bezichtigingen zou doen totdat hij naar Spanje verhuist. Ik heb hem ook veel weetjes over het huis gegeven. Ik vond dit een slechte eerste ervaring in ons traject naar verkoop. De aanbiedingstekst voor Funda kregen wij ter inzage en daar stonden nogal wat tekstuele fouten en ook fouten in mbt het huis zelf. (b.v. 3 slaapkamers vernoemd i.p.v. 4) ook merkte ik dat iemand de tekst had opgesteld die het huis zelf niet kende (garderobe in hal?) etc. Dit vond ik erg storend. Uiteindelijk is de door mij gecorrigeerde tekst op Funda gekomen. Later realiseerde ik me dat de kelder niet in de omschrijving is meegenomen. Ik hou niet van deze slordigheden. Ik neem aan dat het komt omdat Geert afwezig is en collega's het over hebben genomen. Collega was ook niet bekend met onze groupsapp. Ik heb reeds 2 x eerder een huis via jullie verkocht en was daar zeer tevreden mee. Ik hoop dat deze opstart perikelen eenmalig zijn.

Wouters
9

mijn dochter was heel positief over hans janssen. contact was goed met lilian swinkels. daarom heb ik via website contact opgenomen.

Anoniem
8

Uitstekend, goed advies, goed aanbod. Veel kennis over de huidige marktsituatie en daardoor veel bezichtigingen in korte tijd.

Anoniem
9

Er was heel persoonlijk contact. Leuke vlotte makelaar. Goede inschatting van de markt en de waarde van de woning. Fijn contact met secretariaat. Komen afspraken na. Je kan ook een sms'je sturen. Ik zou deze makelaar zeker aan vrienden of bekenden aanraden.

Mevr. Ellen Theunissen
7

Het contact met de makelaar was goed. Er werd snel beslist om in te gaan op het bod, terwijl het huis amper 2 weken te koop stond en er veel belangstelling voor was. Volgens mij hadden we meer tijd moeten nemen om meer mensen een bod te laten uitbrengen.

Peter Huisman
7

Er is goed naar mijn wensen geluisterd en die zijn zo uitgevoerd.

Marcel van der Meulen
7

Tot zover, positief.

Anoniem
8

Prima contact met Geert gehad, enthousiaste makelaar en duidelijke afspraken. De fotograaf gaf na het maken van de foto's(maandag) aan dat de woning zeer waarschijnlijk dezelfde week op funda zou komen. Dit gebeurt echter pas 12 dagen later.. Dit was een tegenvaller.

Anoniem
10

Ze hebben er alles aan gedaan om mij goed te helpen! Ben tevreden Zeker aan te bevelen top gedaan.

Dhr. Dhr. Portman
10

Buitengewoon professionele begeleiding met aandacht voor onze wensen en mogelijkheden. Wij werden steeds correct op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij zijn zeer tevreden!

Jos Bredero
8

Goede afspraken die netjes worden nagekomen.

Anoniem
8

Makelaar met verstand van zaken, het huis was ook snel verkocht. Weet waar ze over praten, als ik dan toch een verbeterpunt zou moeten geven dan is het communicatie verder alles top

Dhr. Wim Van Het Erve
9

Correct, deskundig en plezierig. Dit de derde keer dat we met Hans Janssen hebben ge werkt. Altijd prettig contact gehad met de makelaar en het kantoor.

Oosterdijk
8

goed

Kramer
8

Ik heb contact met Janssen makelaars gezocht omdat ik jullie bord nooit lang in de straat zag staan. Dat betekent dat het huis snel verkocht was. Ook, beetje arbitrair, maar ik vind jullie uithangbord degelijk en mooi. Nadat ik eenmaal contact met jullie had opgenomen, kwam Geert al snel langs. Hij is een prettig en professioneel persoon. Wat ik fijn vond aan dit eerste gesprek was dat hij heel complimenteus was over ons huis. We wonen hier al ruim 12 jaar met veel plezier. Ook kwam Geert meteen al zijn afspraken na en is het contact met jullie via de mail of telefoon altijd prettig. Ik zou jullie kantoor zeker aanraden aan vrienden of familieleden.

Anoniem
9

Hans Janssen (Gerrit) was enthousiast & heel proactief tijdens het verkoop traject. Hans Janssen heeft een goed inzicht en analyse van markt ontwikkeling (verkoop prijs, aanbod, enz.). Post-Sales / na verkoop kan iets strakker gemanaged worden. Totale beoordeling: 8/9!

Anoniem
7

Ik heb de Makelaar één keer gezien bij intake. Vervolgens is het huis nadat het in de verkoop kwam na een week en een tweede bezichtiging verkocht.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was prettig, klantgericht en accuraat. Hj was goed bereikbaar en had goed begrip van onze wensen. Deze vertaalde hij goed in de onderhandelingen.

J.G.L.  Portman
9

Tot nu toe zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening, de presentatie op Funda en de tussentijdse contacten. Nu nog hopen op een snelle verkoop van ons appartement en mogelijk in vervolg daarop bemiddeling bij huur of koop van een andere woning.

rob van Kol
9

een fijn open en eerlijk contact met de makelaar

Dave
9

De makelaar gaf ons een goed gevoel bij het eerste gesprek nu hopen dat dat gevoel volgt door een snelle verkoop

Anoniem
8

Veel kennis van lokale huizenmarkt. Duidelijk en goed geholpen. Durft ook in positieve zin risico's te nemen.

Anouscka Rademakers
10

Service kwaliteit vertrouwen persoonlijk en aandacht dikke 10

Anoniem
9

Ben zeer tevreden over Mark. Is zeer correct en open geeft duidelijk alle mogelijkheden aan wat te doen en niet te doen. Zeer goede vakkennis en is deskundig. Hebben samen de verkoop procedure goed doorlopen en heeft de juiste adviezen gegeven. Verkoop is daardoor zeer snel verlopen en in 1 dag was mijn woning verkocht voor een goede prijs. Compliment aan Mark.

Anoniem
9

Het is van belang om een vertrouwensband te hebben met een makelaar. dit hebben wij vanaf het eerste moment mogen ervaren. Tevens was de bekendheid met de mark en met name het segment waar wij in verkeerden uitstekend.

Niesing
9

Foto's en video zien er zeer professioneel uit. Het contact verloopt zeer vriendelijk.

Ruud Bens
7

professionele organisatie

Anoniem
9

Bij Hans Janssen zijn we door Caroline de Jong goed begeleid tijdens de verkoop, bijzonder snelle verkoop (binnen een week), van onze woning. Een aanbeveling waard! Caroline, Enorm bedankt!

Anoniem
10

- Grote kennis van de lokale markt - Uitstekende presentatie op Funda - Goede prijs/prestatieverhouding

Witte
8

Een zeer perfecte en zakelijke behandeling van de verkoop.

Terug
Recent bekeken