Dit hebben onze klanten ervaren...

J. Smeets
10

De heer Engelsman heeft erg veel kennis van zaken. Daarnaast is hij erg professioneel, maar in contact niet te formeel wat ik erg belangrijk en fijn vind. Een makelaar die ik zeker andere aan zou raden.

Eva Salverda
10

Lilian stond ons steeds met raad en daad terzijde. Ze nam het voortouw in contact onderhouden, schetste duidelijk onze mogelijkheden en keuzes en voelde aan wanneer we even tijd nodig hadden om na te denken. We hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Dank daarvoor!

Colin van der Heijden
10

De reactiesnelheid en de betrokkenheid van alle medewerkers is geweldig, het zijn allemaal korte lijnen. Wij voelen ons als klant zeer gewaardeerd en serieus genomen. In het kader van ons aan- én verkoopproces is er zicht op het totaalplaatje t.a.v. al onze wensen, vragen en belangen.

Rick Janssen
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van Hans Janssen Makelaars en dan in het bijzonder makelaar Twan. Van het begin tot eind is hij zeer betrokken bij het verkoopproces geweest, geen appje of belletje is teveel. Hij is zeer professioneel, sociaal en doet graag een stapje extra. Wij bevelen Hans Janssen Makelaars en Twan zeer zeker aan! Rick en Ilja

Eva Salverda
7

We zitten nog een beetje te vroeg in het proces om goede feedback te kunnen geven, maar voor ons was het intakegesprek een dikke tien en daarna zakte het een beetje in. Het is nog even aankijken hoe het zich verder ontwikkelt.

Dhr. Ed Meijer
9

prettig contact open en eerlijk met de makelaar vanaf het eerste moment. Lilian doet meer dan ze beloofd, ze gaf ook advies met betrekking tot de koop van een ander huis terwijl we haar daar niet voor hadden ingeschakeld. De communicatie verlief vlot en als het kon in korte lijnen (via de app). Daarbij ging ze de kantooruren te buiten. Heel fijn en verfrissend omdat we zo snel konden werken met elkaar. Deskundig en goed adviserend. Ook heel goed in de onderhandelingen en dat is als verkopende partij wel heel belangrijk. Wij zijn heel blij met deze makelaar en erg tevreden.

D. Reinders
10

Goed en duidelijk geholpen

Mevr. Sommer-Verploegen
8

Het contact met de makelaar verliep prettig. Makelaar was deskundig en inspirerend tijdens bezichtiging. Makelaar is tijdens het gehele verkoopproces goede adviseur geweest naar de verkoper. Ondanks de vele bezichtigingen enthousiast gebleven en na elke bezichtiging een feedback gegeven naar de verkoper. Makelaar hield zich altijd aan de gemaakte afspraken en erg aangenaam in de communicatie. Makelaar heeft ook de afhandeling na de verkoop uitstekend begeleid. Dit was de 3e keer dat wij een huis verkochten via Hans Janssen. Wij zullen Hans Janssen aanraden in ons netwerk. Met vriendelijke groet, Erna Sommer-Verploegen

Dick Timmer
9

Prima contact geweest met alle zaken. Zeker Lilian is een toppertje

Willems
8

we wachten af

Anoniem
9

Zeer plezierige en correcte opstelling tijdens het hele proces. Alle afspraken werden goed nagekomen. Wij zijn continu goed geïnformeerd.

Mireille Berendsen
7

Ging prima en lekker snel

Claudia Vennegoor
7

Ik kreeg duidelijke uitleg over het proces van verkoop-klaar maken van het te verkopen appartement. De presentatie op Funda is mooi.

van Gelder
8

Helder en duidelijk

Jeroen van den Berg
9

Erg fijn geholpen, elke vraag kreeg een antwoord. Goed meedacht met ons. De praktische gang van zaken had iets meer aandacht mogen krijgen (procedure; bijvoorbeeld concrete afspraken over het tijdstip van de bezichtigingen).

Wim Guijt
9

Het plezierige contact en het proces wat toegepast wordt, geven ons het gevoel dat alles in goede handen is. Ga vooral zo door!

van Abeelen
10

Prettige kundige professionals.

Marian Kokkeler - Hakvoort
8

Wij zijn zowel met deze verkoop van ons huis als met de inschrijving en toewijzing van onze nieuwe huurwoning (waarin ook Hans Janssen heeft bemiddeld) uitstekend, snel en vriendelijk geholpen door makelaar Stijn Kreeftenberg.

Patrick Brand
8

Beoordeling is goed. Maar er zouden de volgende keer op bepaalde zaken wat meer info gegeven kunnen worden. Wist eigenlijk niet hoe het in het werk ging. Zoals met move.nl. Het lijkt dan dat je spam mail krijgt. Zou hierbij fijn zijn dat je weet dat zoiets komt. En ook wat er allemaal ingevuld moet worden. Dit was ook niet aangeven. Voor de rest is het contact gewoon goed en heb ik echt geen klagen. Nu hopen dat het huis snel verkocht wordt

Donny Reinders
10

Fijn gesprek, gevoel de juiste aandacht te krijgen

Anoniem
9

Het contact heel prettig. Daarnaast werd er pro actief gehandeld en werd er nauwkeurig gewerkt. Wij zijn zeer tevreden.

David Teitler
7

Een huis verkopen is een grote en spannende beslissing. Ik doe dit voor het eerst en heb daardoor weinig beeld bij wat er allemaal bij komt kijken/welke stappen er in het proces zitten. Ik zou graag nog wat meer begeleid worden en inzicht krijgen in wie wat doet en wanneer. Inhoudelijk heb ik de indruk dat alles heel zorgvuldig gebeurt, maar qua proces weet ik niet goed wat ik moet verwachten.

Ed ten Hove-Meijer
9

Lilian is prettig in omgang, eerlijk, professioneel en straalt vertrouwen uit. Ook is ze reëel. We hadden advies ingewonnen bij onze buren hebben toen meerdere makelaars uitgenodigd en zij sprak ons het meeste aan vanwege bovenstaande. Alles loopt soepel tot op heden en dat is fijn.

John Meijer
10

Wij zijn netjes, vriendelijk en snel geholpen met veel goede en bruikbare adviezen

Anoniem
8

Het contact met Hans Janssen (Twan van Laanen en Stijn Kreeftenberg) verliep zeer prettig. Zij hebben ons op een fijne manier geholpen met de verkoop van ons huis, waardoor wij een stuk minder stress hebben ervaren dan we vooraf hadden verwacht. Wanneer we vragen hadden konden we altijd snel bij Twan terecht en hielp hij ons verder.

Christian Schouten
9

Goed advies, fijne samenwerking en goede terugkoppeling proces. Enige aandachtspunt is dat voor mijn gevoel de deal sneller 'geclosed' had kunnen worden.

Marcel Hax
9

We zitten nog in het traject. Tot nu toe zijn we tevreden!

Anton
8

Ik heb er vertrouwen in dat de verkoop van het huis op een correcte manier verloopt

Ruben van der Galiën
8

Fijn contact en steeds snel schakelen met Caroline erg fijn! Ik hoop dat mijn huis op korte termijn voor een topprijs wordt verkocht!

Jos Bax
10

Duidelijkheid over het verkoopproces. Afspraken worden nagekomen. Deskundigheid en vertrouwen dat de makelaar uitstraalt.

Dhr. Jeroen Poos
9

Zeer goede ervaring met makelaar Twan van Lanen! Stond altijd klaar voor vragen, dacht mee en kwam zijn afspraken na.

Anoniem
8

De samenwerking verliep goed. De makelaar was deskundig. Uiteindelijk werd het pand binnen de familie verkocht waardoor een deel van de afwikkeling niet met de makelaar aan de orde is geweest.

Mevr. Marieke van Oostveen
9

Zeer enthousiaste en prettige makelaar! Meer dan tevreden over het hele proces van zowel aankoop als verkoop.

M van Oostveen
9

Het enige wat ik wat heb gemist is duidelijkheid over het proces wat betreft termijnen van verdere afhandeling. Verder zeer tevreden.

Antonie van Wijk
8

Ik ben zeer tevreden over de voortgang en de service van de makelaar

Jeroen Geertsen
10

Intake van Twan was goed, de communicatie en uitleg over mijn nvm vond ik beperkt.Persoonlijk had ik het op prijs gesteld dat na het geven van de opdracht er nog een kort bezoek was aangekoppeld om het gedeelte van mijn dossier uit te leggen. Dit was verteld tijdens de eerste intake mar die dagen met verschillende offertes komt er veel op je af en keek ik in eerste instantie naar de presentatie, presentatie, interactie met de makelaar, en het kostenplaatje. Voor het accepteren van de afspraken is het handiger er een acceptatie button aan toe te voegen appart reageren met akkoord vind ik wat omslagtig.

Marjolein Hofman
10

Ik ben heel tevreden. Alles wordt besproken en in goed overleg uitgevoerd. Het contact is open, eerlijk en professioneel. Het is een fijne samenwerking met veel aandacht voor de koper en verkoper.

Anoniem
9

Wat een fijne begeleiding vanuit een ontzettend enthousiast, meedenkend en vriendelijk team. Stijn heeft ons geholpen en hij was helder, goed bereikbaar en betrokken van begin tot eind. Dit maakt het verkopen van je huis een stuk eenvoudiger!

Mevr. Mandy Passmann
10

Vanaf de start (eerste contact en waardebepaling) tot de verkoop van onze huis, zijn wij boven verwachting goed geholpen door Hans Janssen garantie makelaars. De makelaar (dhr. T. van Laanen) was zeer betrokken, goed bereikbaar, dacht met ons mee, gaf prettige adviezen en droeg zorg voor correcte administratie. Wij vinden de makelaar zeer betrouwbaar en hij beschikt over goede (mensen)kennis en ervaring op het makelaarsgebied en daarbuiten. Dit heeft ons doen besluiten om hem ook te vragen ons te begeleiden bij de aankoop van een woning. We hebben geen punten die aandacht behoeven/ verbeterpunten, voor deze makelaar en zullen hen dan ook binnen onze kenniskring aanraden. Vriendelijke groet, W. Nielen en M. Passmann

Jeroen Peters
8

We zijn zeer tevreden over Hans Janssen. Erg vriendelijke mensen die betrokken zijn bij de klant en de aan/verkoop van het huis.

Anoniem
9

Marktconforme tarieven en snel handelen. Professionele afhandeling en tijdens afwezigheid van mijn vaste contact persoon nemen andere dit feilloos over.

Anoniem
9

Contact verliep goed: respectvol. Persoonlijk contact was prima,veel vertrouwen gekregen. Makelaar had snel door waar de belangen vd verkoper lagen.

Anoniem
9

Professioneel, vriendelijk, snel en adequaat, en uiterst betrokken. De makelaar heeft het maximale uit de verkoop weten te krijgen, ik zou het kantoor zeer zeker aanbevelen.

Anoniem
8

Zeer vriendelijke makelaar, bij een wisseling van onze persoonlijke makelaar een goede overdracht en zelf nog een telefoontje van de vorige makelaar met de felicitaties bij verkoop van de woning.

van Creveld-Zeehandelaar
7

Makelaar is redelijk goed bereikbaar. Afspraken worden niet altijd direct nagekomen, maar er wordt wel teruggebeld indien nodig. Ik vind dat je zelf veel moet doen, zoals lijsten invullen via de website.

Kortenray
10

Ik had graag meerdere zaken willen aanklikken. Naast de makelaar was het ook de presentatie. Bij de makelaar was het niet alleen het vertrouwen maar ook de professionaliteit

Eric Reijers
8

Objectief, zakelijk, humoristisch en deskundig

Monique van Beek - Tesser
8

De verkoop ging vlot . De gegevensuitwisseling was niet zo best . Ik heb vaak achter zaken aan moeten bellen . We werden niet voldoende op de hoogte gehouden van de stand van zaken . Dat vond ik jammer

van de Krol
10

Wat mij betreft valt er niets te verbeteren. Ik zou dit makelaarskantoor en vooral Lillian aan iedereen gunnen bij verkoop van een woning

Karin Akkermans - Tesser
7

Positieve punten : prettig intake gesprek waarin ook aandacht voor ons persoonlijk (gezien verkoop ouderlijk huis na overlijden ouder) , duidelijke adviezen hoe woning verkoop-klaar te maken. Administratie afdeling is goed bereikbaar en handelt direct bij evt vragen. Minder positief : tijdens verkoop procedure weinig terugkoppeling over gang van zaken en geboekte resultaten. Makelaar was niet goed geinformeerd of handtekening onder voorlopig koopcontract wel / niet door kopers geplaatst was.

Terug
Recent bekeken