Hoge Wei

6678 AL, Oosterhout
van € 163.900,- tot € 559.900,- v.o.n.

Beschrijving

Bouw in volle gang

Hoge Wei is een kleinschalige nieuwbouwlocatie aan de zuidkant van het Overbetuwse dorp Oosterhout. Wonen in Hoge Wei voelt heel intiem: de beschutting van de Waaldijk aan de ene kant en anderzijds de dorpskern van Oosterhout. Naast de bijzonder mooie omgeving waar je helemaal tot rust komt, heeft Hoge Wei meer te bieden. Het rustieke dorpje Oosterhout heeft een hechte gemeenschap waar je welkom bent. Een rijk verenigingsleven met diverse sport- en cultuurclubs, een basisschool, buurtsupermarkt, gemeenschapshuis, een kleine wijngaard en een gezellige brasserie.

Er worden circa 60 nieuwbouwwoningen ontwikkeld, allemaal gebouwd in een traditionele stijl.

Type woningen
Er komt een gevarieerde mix van twee-onder-een-kap, vrijstaande woningen en hoek- en rijwoningen (zowel huur- als koopsegment). Het gevarieerde woningaanbod in Hoge Wei zal starters, doorstromers en senioren een prettig huis bieden waar het heerlijk thuiskomen is.

In Hoge Wei geniet je van Betuwewonen op z’n allermooist. De uiterwaarden, de enorme openheid van graslandschap, afgewisseld door landelijke bebouwing. Maar vanaf je eigen voordeur ben je óók binnen no time in de bruisende stad. In een uurtje rijd je naar Utrecht en binnen 15 minuten sta je al in de Nijmeegse binnenstad. Liever met het openbaar vervoer? De bus stopt voor je deur. Of je fietst in 12 minuten naar treinstation Nijmegen Lent.
+ Lees meer

Omgeving

Wonen in Hoge Wei prikkelt al je zintuigenEr zijn van die panoramische plekjes waar iedereen wil wonen. Hoge Wei in het Overbetuwse Oosterhout is zo’n plek. Logisch, als je je bedenkt dat deze prachtige omgeving maar 15 minuten van de binnenstad van Nijmegen ligt. Ervaar elke dag een verrukkelijk vakantiegevoel, vanuit je eigen huis.Uitzicht over de uiterwaarden Hoge Wei ligt intiem genesteld tegen de rand van het dorpje Oosterhout en de prachtige uiterwaarden van rivier de Waal. ’s Ochtends slenter je lekker over de dijk, met een briesje wind door je haren. In de verte hoor je de kerkklok van Oosterhout. Je beleeft het ultieme vakantiegevoel, maar dan vanuit je eigen huis. Wandel door het groen De directe omgeving van Hoge Wei is bijzonder mooi door de uiterwaarden én de enorme openheid van het agrarische landschap en het landgoedbos. In het Oosterhoutse bos vind je natuurlijke wandelpaden, diverse boomsoorten, grondbegroeiing met kleine framboosjes en vele vogelsoorten. Kom lekker tot jezelfOosterhout is een plek waar je elkaar kent, maar toch ook op jezelf bent. Lekker wandelen, fietsen, sporten en spelen: het kan direct op het moment dat je de deur uit stapt. Er worden circa 60 nieuwe woningen gebouwd. Dat is veel intiemer wonen dan in grote nieuwbouwlocaties. Dorps wonen, vlakbij de stad Hoge Wei is een geweldige plek voor stedelingen met een hart voor de natuur. Vanaf de dijk zie je Nijmegen al liggen. Of je nu met de auto of liever het openbaar vervoer gaat: binnen enkele minuten sta je in de bruisende stad met gezellige caféetjes en hippe winkels.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 123-177 m²
Perceeloppervlakte 118-643 m²
Inhoud 449-804 m³
Datums
Start bouw woensdag 27 februari 2019
Start oplevering maandag 27 januari 2020
+ Lees meer

Objecttypen

Vrije kavels

van € 169.900,- tot € 259.900,- v.o.n.
Aan de westkant van het projectgebied Hoge Wei hebben we vier vrije kavels beschikbaar. Deze ruime bouwkavels bieden de mogelijkheid om op geheel eigen wijze jouw eigen droomhuis te realiseren. Als je op zoek bent naar een nieuw huis, maar het huis van jouw dromen nog niet hebt kunnen vinden is dit iets voor jou! Op deze locatie bieden wij jou de mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht een vrijstaande woning of een geschakelde woning te realiseren conform het bestemmingsplan. Met een ruime en fraaie tuin en met de dijk en uiterwaarden van de waal om de hoek is het puur genieten van deze fantastische plek. Vind jij het leuk om nauw betrokken te zijn bij het ontwerp en de bouw van jouw woning? Dan is dit je kans! Kavel A is met 643 vierkante meter het grootste kavel van de vier. Dit kavel is uitermate geschikt voor een ruime vrijstaande woning met aangebouwde garage. Volgens het bestemmingsplan mag maximaal 50% van het kavel bebouwd worden. De maximale goothoogte op het perceel is met zes meter hoog genoeg voor twee bouwlagen met een kap, de maximale bouwhoogte is tien meter. Kavel B en C zijn ruime kavels om een twee-onder-een kapwoning te realiseren. Wanneer je gaat ontwerpen voor het kavel dien je rekening te houden met een maximale goothoogte van zes meter, een maximale bouwhoogte van tien meter en een maximaal bebouwingspercentage van 50% van het kaveloppervlakte. Een belangrijk aandachtspunt is de watergang die zich bevind op de erfafscheiding tussen kavel C en kavel D, deze dient in stand te worden gehouden en bovendien bereikbaar te zijn voor onderhoud door het waterschap. Kavel D is een groot rechthoekig kavel van 603 vierkante meter met genoeg mogelijkheden voor een ruime vrijstaande woning. Dit kavel mag voor 50% bebouwd worden waardoor er genoeg meer dan genoeg woonoppervlakte gerealiseerd kan worden. De maximale goothoogte op het perceel is met zes meter hoog genoeg voor twee bouwlagen met een kap, de maximale bouwhoogte is tien meter. Een belangrijk aandachtspunt is de watergang die zich bevind op de erfafscheiding tussen kavel C en kavel D, deze dient in stand te worden gehouden en bovendien bereikbaar te zijn voor onderhoud door het waterschap. Meer informatie wat betreft de eisen en richtlijnen voor deze locatie staat beschreven in het bestemmingsplan. Dit is online in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Verder verwijzen we je naar de welstandsnota van de gemeente Overbetuwe voor meer informatie over het welstandsbeleid.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 10 m²
Perceeloppervlakte 367-578 m²
Aantal woningen 4
Terug
Recent bekeken