Wonen op de Set - Take two

6515 AE, Nijmegen
van € 301.500,- tot € 438.500,- v.o.n.

Beschrijving

WONEN OP DE SET - TAKE TWO - IN VERKOOP!

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.

Eind juli zijn de woningen van Take two in verkoop gegaan en inmiddels zijn de eerste woningen al verkocht.
In deze tweede fase van het project Wonen op de Set zijn verschillende hoek- en tussenwoningen in verschillende stijlen, afmetingen en prijsklassen te vinden.

Ben jij op zoek naar een ruime eengezinswoning met een grote tuin? De hoekwoningen van de type K en N en de tussenwoningen van type L en M zijn zo ontworpen dat je een heerlijk uitzicht hebt over de mooie groene omgeving. Daarnaast worden deze woningen compleet afgewerkt met een luxe keuken en een volledig ingerichte badkamer én kan jouw tuin al klaar zijn bij oplevering door de tuincheque die je hiervoor ontvangt.

Heb jij een groot gezin, maar kom je altijd ruimte tekort? Wil je in de ochtend opstarten met de zon in je gezicht op jouw eigen veranda? Of juist in de avonduren na een drukke (werk)dag genieten van de avondzon, de rust en de groene parkomgeving? Dan moet je bij de parkwoningen van Wonen op de Set – Take two zijn! Door de perfecte ligging, grote tuin, openslaande deuren in de keuken en een veranda aan de voorzijde kan je op elk moment van de dag genieten van de prachtige omgeving. De woningen zijn zéér ruim met de mogelijkheid om vijf volwaardige slaapkamers te realiseren. Wil je nét iets groter wonen? Dan hebben we zelfs de parkwoningen XL!

Een aantal parkwoningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein! Bij de overige woningen is er een parkeerhof aan de achterzijde van de woning. Hierdoor kun je aan de voorzijde optimaal genieten van de parkomgeving!

Wil jij wonen in een groene omgeving of aan het park? Ben jij op zoek naar een ruime, volledig afgewerkte eengezinswoning met een grote tuin die af kan zijn bij oplevering? Neem dan snel contact met ons op, zodat we samen de regie kunnen oppakken om te komen tot jouw droomwoning!

De woningen op de Set worden standaard voorzien van:
- Vloerverwarming
- Luxe afgewerkte keuken
- Luxe sanitair en tegelwerk
- Tuincheque t.w.v. €1500 incl. BTW

Zie jij jezelf hier al wonen? Laat het ons weten, zodat we samen de regie op te pakken om te komen tot jouw droomwoning!
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 123-159 m²
Perceeloppervlakte 154-271 m²
Inhoud 443-612 m³
+ Lees meer

Objecttypen

Wonen op de Set take two - Hoekwoningen

van € 326.500,- tot € 438.500,- v.o.n.
WWONEN OP DE SET - TAKE TWO! ZORG DAT JE OP DE EERSTE RIJ ZIT!
HOEKWONINGEN G, H, I, J, K en N.

De straten rondom Take two zijn autoluw en parkeren is zoveel mogelijk geregeld op eigen terrein met pergola of in de parkeerhofjes. Alle woningen worden compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Door de aantrekkelijke korting op een Tuinklaar pakket, die speciaal is samengesteld voor deze woningen, kan jouw droomtuin al ingericht zijn als je de sleutel krijgt.

PARKWONINGEN - TYPE G EN H
De parkwoningen zijn zo ontworpen dat het leven aan het park mogelijk maakt. Door de verschillende types in de 20 parkwoningen is elk woning uniek. De ene woning heeft een groot veranda aan zowel de voor- en/of zijgevel en is op zolder 1 meter hoger (type G), de ander heeft openslaande deuren bij de keuken op de begane grond met een groot of klein Frans balkon op de eerste verdieping (type J1) en de andere woning heeft de ultieme parkbeleving op de begane grond door de openslaande deuren vlakbij de keuken (type J2).

Type G - Parkwoning
De hoekwoning type G is een ruime, moderne parkwoning. Door de ligging van deze woningen, met een veranda aan zowel de voor- als de zijgevel, ontstaat de ultieme parkbeleving. Door de openslaande deuren en de keuken aan de voorkant van de woning is eten en koken aan het zonnige park altijd mogelijk. De hoge raampartij aan de zijkant van de woning zorgt voor veel lichtinval.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers te vinden, waarbij de grootste slaapkamer een fantastisch uitzicht heeft over het park. Deze slaapkamer ligt over de volledige breedte van de woning, zodat je deze op meerdere manieren comfortabel kunt inrichten.
Ook de zolder is bij dit type hoekwoning wat ruimer. De goothoogte van deze woning ligt 1 meter hoger dan bij de andere types. Hierdoor creëer je extra ruimte, waarbij je nog eens één of twee ruime slaapkamers kan realiseren.
Bouwnummer 21 heeft tevens een eigen parkeerplaats inclusief pergola.

Type J - Parkwoning
Hoekwoning type J is een ruime hoekwoning en is zó ingericht dat het buitenleven mogelijk maakt door de veranda aan de voorzijde van de woning.
Door de grote openslaande deuren aan de voorgevel van de woning in de keuken, voelt het alsof je buiten staat te koken en kun je tijdens het koken en eten genieten van al het groen om de woning heen. Aan de achtergevel van de woning zit de woonkamer over de volledige breedte aan de ruime tuin, die op het noordoosten of noordwesten ligt.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers, waarbij de grote slaapkamer over de gehele breedte van de woning ligt met een fantastisch uitzicht over het groene park. Op zolder zijn nog eens twee extra slaapkamers te realiseren.
Bouwnummer 31 heeft tevens een eigen parkeerplaats inclusief pergola.

HOEKWONINGEN - TYPE K EN N
De frisse en moderne hoek- en tussenwoningen van de het type K en N zijn zeer comfortabel ingericht. De gevels zijn bekleed met gevelstrips die gevarieerd liggen door het ontwerp. Elke gevelstrip is uniek en heeft een eigen kleurstelling.

Type K
Hoekwoning type K is een frisse, moderne hoekwoning aan het groen. In deze woning zit de keuken aan de voorkant, waardoor je tijdens het koken mooi uitzicht hebt op de groene omgeving. Het grote kozijn inclusief bankje of de openslaande deuren zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van al het groen dat rondom deze woning zit. Aan de achterkant zit de woonkamer over de gehele breedte van de woning met daarachter een ruime achtertuin. Door de ruime achtertuin loop je zo het parkeerhof in waar voldoende parkeergelegenheid is.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers met een afgewerkte badkamer, inclusief een tweede toilet. Wil je meer slaapkamers? Dat kan! Op zolder is er voldoende ruimte om nog eens twee volwaardige slaapkamers te creëren.

Type N
Wil je wonen in een ruime hoekwoning aan het groen? Dan is dit type hoekwoning voor jou ontworpen! Deze frisse moderne hoekwoning heeft een ruime keuken met openslaande deuren aan de voorzijde die je heerlijk kunt openzetten tijdens het koken.
Over de volledige breedte van de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. Door de grote lichtpui kom je in de ruime tuin die op het oosten ligt.
Door de ruime achtertuin loop je zo het parkeerhof in waar voldoende parkeergelegenheid is.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers te vinden met een afgewerkte badkamer. Heb je meer slaapkamers nodig? Dat kan! Op zolder is er voldoende ruimte om nog eens twee volwaardige slaapkamers te creëren.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 123-159 m²
Perceeloppervlakte 189-271 m²
Aantal woningen 8
Hoekwoning type K1 Bouwnummer 1, 6515 AE Nijmegen
€ 339.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 1
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 505 m³
Perceeloppervlakte 198 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Hoekwoning type K2 Bouwnummer 12, 6515 AE Nijmegen
€ 340.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 12
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 505 m³
Perceeloppervlakte 189 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Hoekwoning type N Bouwnummer 13, 6515 AE Nijmegen
€ 326.500,- v.o.n. Onder optie
Bouwnummer 13
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 468 m³
Perceeloppervlakte 191 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Hoekwoning type K3 Bouwnummer 20, 6515 AE Nijmegen
€ 344.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 20
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 505 m³
Perceeloppervlakte 196 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type G Bouwnummer 21, 6515 AE Nijmegen
€ 438.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 21
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 612 m³
Perceeloppervlakte 271 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type J1 Bouwnummer 31, 6515 AE Nijmegen
€ 408.500,- v.o.n. Onder optie
Bouwnummer 31
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 558 m³
Perceeloppervlakte 247 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type G Bouwnummer 32, 6515 AE Nijmegen
€ 408.500,- v.o.n. Onder optie
Bouwnummer 32
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 612 m³
Perceeloppervlakte 215 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type J2 Bouwnummer 41, 6515 AE Nijmegen
€ 386.500,- v.o.n. Onder optie
Bouwnummer 41
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 558 m³
Perceeloppervlakte 218 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Toon 8 woningen

Wonen op de Set take two - Tussenwoningen

van € 301.500,- tot € 390.500,- v.o.n.
WONEN OP DE SET - TAKE TWO! ZORG DAT JE OP DE EERSTE RIJ ZIT!
TUSSENWONINGEN TYPE H, I, L EN M

De straten rondom Take two zijn autoluw en parkeren is zoveel mogelijk geregeld op eigen terrein met pergola of in de parkeerhofjes.
Alle woningen worden compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.
Door de aantrekkelijke korting op een Tuinklaar pakket, die speciaal is samengesteld voor deze woningen, kan jouw droomtuin al ingericht zijn als je de sleutel krijgt.

PARKWONINGEN H EN I - TYPE TUSSENWONING
Heerlijk wonen direct aan het park! De parkwoningen zijn zo ontworpen dat het leven aan het park mogelijk maakt. Door de verschillende types in de 20 parkwoningen is elk woning uniek.

De ene woning heeft een groot veranda aan zowel de voor- en/of zijgevel en is op zolder 1 meter hoger (type H), de ander heeft openslaande deuren bij de keuken op de begane grond met een groot of klein Frans balkon op de eerste verdieping (type I). De straten rondom Take two zijn autoluw en parkeren is zoveel mogelijk geregeld op eigen terrein met pergola of in de parkeerhofjes.

TYPE H - PARKWONING
De tussenwoning van het type H is een frisse, moderne parkwoning. Om de ultieme parkbeleving te creëren hebben deze woningen een veranda aan de voorzijde van de woning, zodat je heerlijk kunt genieten van de groene omgeving. De keuken met openslaande deuren zit ook aan de voorkant van de woning, zodat je heerlijk kunt koken en eten met uitzicht op het park. Aan de volledige breedte aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met openslaande deuren richting de ruime tuin, die op het noordoosten of noordwesten gelegen is.
Ook op de eerste verdieping is er rekening gehouden met het groene park. De grote slaapkamer zit namelijk op de volledige breedte aan de voorzijde. Door het Frans balkon kun je heerlijk genieten met uitzicht op het park. Daarnaast zijn er nog twee volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping. De nok ligt bij deze woningen één meter hoger dan van de tussenwoning van het type I, waardoor je op zolder nog eens twee volwaardige slaapkamers kan creëren.
De bouwnummers 22, 23, 28 en 29 van dit type hebben ook nog eens een parkeerplaats op eigen terrein, inclusief pergola.

TYPE I - PARKWONING
De tussenwoningen van dit type zijn zó ontworpen om de bewoners een ultieme parkbeleving te geven.
Heerlijk koken in de keuken aan de voorzijde van de woning, met openslaande deuren zodat je van het zonnige park kunt genieten, om vervolgens lekker te eten op de veranda aan de voorzijde.
Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer over de volledige breedte van de woning met een openslaande deur richting de heerlijke tuin, die op het noordoosten of noordwesten gelegen is.
Op de eerste verdieping zit aan de voorzijde de grootste slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een Frans balkon, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het park. In totaal zijn er drie volwaardige slaapkamers op de eerste etage. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op zolder nog eens twee slaapkamers te realiseren.
De bouwnummers 24, 25, 26, 27 en 30 van dit type hebben ook nog eens een parkeerplaats, inclusief pergola op eigen terrein.

TUSSENWONINGEN TYPE L EN M
TYPE L - TUSSENWONING
De tussenwoning van het type L heeft een ruime indeling met de keuken aan de voorzijde. Een aantal bouwnummers hebben grote openslaande deuren in de keuken, anderen hebben een grote raam met een bankje aan de voorgevel. Op deze manier is iedere woning uniek en kan je in ieder huis genieten van de groene omgeving tijdens het koken. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer over de volledige breedte. Door de grote lichtpui krijg je toegang tot de ruime tuin, die heerlijk op het oosten ligt.
Door de ruime achtertuin loop je zo het parkeerhof in waar voldoende parkeergelegenheid is.

Type M - TUSSENWONING
De tussenwoning type M is een ruime woning in een groene omgeving. Aan de voorzijde van de woning zit de keuken gesitueerd.
Deze tussenwoningen hebben aan de keukenzijde openslaande deuren richting het groen of een grote raam met een bankje aan de voorgevel.
Op deze manier kun je heerlijk koken en genieten van de groene omgeving. Aan de achterzijde ligt de woonkamer over de volledige breedte van de woning met een grote lichtpui, zodat je heerlijk kunt genieten van de ruime tuin die op het oosten ligt. Door de ruime achtertuin loop je zo het parkeerhof in waar voldoende parkeergelegenheid is.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers te vinden, met nog eens een optie om op de ruime zolder twee extra slaapkamers te creëren.

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Onze wooncoaches pakken graag samen met jou de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 123-159 m²
Perceeloppervlakte 154-188 m²
Aantal woningen 33
Tussenwoning typ L2 Bouwnummer 2, 6515 AE Nijmegen
€ 319.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 2
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 478 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type L1 Bouwnummer 3, 6515 AE Nijmegen
€ 317.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 478 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type M2 Bouwnummer 4, 6515 AE Nijmegen
€ 302.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 4
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 443 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type M1 Bouwnummer 5, 6515 AE Nijmegen
€ 301.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 5
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 443 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type L2 Bouwnummer 8, 6515 AE Nijmegen
€ 318.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 8
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 478 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type L1 Bouwnummer 9, 6515 AE Nijmegen
€ 317.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 9
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 478 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type L1 Bouwnummer 10, 6515 AE Nijmegen
€ 318.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 10
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 478 m³
Perceeloppervlakte 155 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type L2 Bouwnummer 11, 6515 AE Nijmegen
€ 319.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 11
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 478 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type M1 Bouwnummer 14, 6515 AE Nijmegen
€ 302.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 14
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 443 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type M2 Bouwnummer 15, 6515 AE Nijmegen
€ 303.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 15
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 443 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type M1 Bouwnummer 16, 6515 AE Nijmegen
€ 302.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 16
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 443 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type M2 Bouwnummer 17, 6515 AE Nijmegen
€ 303.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 17
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 443 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type L1 Bouwnummer 18, 6515 AE Nijmegen
€ 319.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 18
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 478 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type L2 Bouwnummer 19, 6515 AE Nijmegen
€ 320.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 19
Gebruiksoppervlakte wonen 132 m²
Inhoud 478 m³
Perceeloppervlakte 154 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type H1 Bouwnummer 22, 6515 AE Nijmegen
€ 388.500,- v.o.n. Onder optie
Bouwnummer 22
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 583 m³
Perceeloppervlakte 187 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type H2 Bouwnummer 23, 6515 AE Nijmegen
€ 387.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 23
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 583 m³
Perceeloppervlakte 187 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type I2 Bouwnummer 24, 6515 AE Nijmegen
€ 367.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 24
Gebruiksoppervlakte wonen 123 m²
Inhoud 531 m³
Perceeloppervlakte 188 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type I1 Bouwnummer 25, 6515 AE Nijmegen
€ 369.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 25
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 531 m³
Perceeloppervlakte 188 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type I2 Bouwnummer 26, 6515 AE Nijmegen
€ 368.500,- v.o.n. Onder optie
Bouwnummer 26
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 531 m³
Perceeloppervlakte 188 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type I1 Bouwnummer 27, 6515 AE Nijmegen
€ 369.500,- v.o.n. Onder optie
Bouwnummer 27
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 531 m³
Perceeloppervlakte 188 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type H1 Bouwnummer 28, 6515 AE Nijmegen
€ 390.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 28
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 583 m³
Perceeloppervlakte 188 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type H2 Bouwnummer 29, 6515 AE Nijmegen
€ 389.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 29
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 583 m³
Perceeloppervlakte 188 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning typ I1 Bouwnummer 30, 6515 AE Nijmegen
€ 369.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 30
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 531 m³
Perceeloppervlakte 188 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type H1 Bouwnummer 33, 6515 AE Nijmegen
€ 375.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 33
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 583 m³
Perceeloppervlakte 167 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type I1 Bouwnummer 34, 6515 AE Nijmegen
€ 355.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 34
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 443 m³
Perceeloppervlakte 167 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type I2 Bouwnummer 35, 6515 AE Nijmegen
€ 354.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 35
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 531 m³
Perceeloppervlakte 167 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning type I1 Bouwnummer 36, 6515 AE Nijmegen
€ 355.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 36
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 531 m³
Perceeloppervlakte 167 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type H1 Bouwnummer 37, 6515 AE Nijmegen
€ 375.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 37
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 583 m³
Perceeloppervlakte 167 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type H2 Bouwnummer 38, 6515 AE Nijmegen
€ 373.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 38
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 583 m³
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Parkwoning XL type H1 Bouwnummer 39, 6515 AE Nijmegen
€ 374.500,- v.o.n. Beschikbaar
Bouwnummer 39
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m²
Inhoud 583 m³
Perceeloppervlakte 167 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Tussenwoning type I1 Bouwnummer 40, 6515 AE Nijmegen
€ 354.500,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 40
Gebruiksoppervlakte wonen 147 m²
Inhoud 531 m³
Perceeloppervlakte 167 m²
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Toon 31 woningen
Terug
Recent bekeken