Lents Buiten

6663 DR, Nijmegen
van € 485.500,- tot € 1.500.000,- v.o.n.

Beschrijving

Pré-sale gestart

De pré-sale van de woningen is gestart (dus niet de appartementen). Een pré-sale houdt in dat je voorkeuren kunt opgeven voor één of meerdere woningen op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen.
Deze pré-sale geeft je tijdens de zomerperiode de tijd om jealvast te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen.

De pré-sale eindigt zodra alle verkoopstukken definitief zijn, waarna de woningen worden toegewezen aan de belangstellenden die hebben deelgenomen aan de pre-sale. Uiteraard worden dan ook de definitieve verkoopstukken en -prijzen gecommuniceerd. De woning wordt één week voor je gereserveerd (optieperiode). Daarna vindt de officiële start verkoop plaats: naar verwachting eind augustus/begin september.

Inschrijven voor de pre-sale
interesse voor één of meerdere bouwnummers kun je vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling op de projectsite. Na het invullen en versturen van je NAW-gegevens ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Heb je al een account dan kun je direct met je accountgegevens inloggen.

Zodra je account is geactiveerd of nadat je bent ingelogd meteen bestaand account kom je in de ‘Mijn omgeving’ van het project. Hier tref je de buttons 'Online inschrijven' aan voor de dijk- en boomgaardwoningen. In de ‘Mijn omgeving’ kunt u te allen tijde uw belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

De woningen en appartementen van Lents Buiten worden gerealiseerd in De Stelt-Zuid. Hier, wonende tussen tussen dorp en stad geniet je van het beste van twee werelden.

Drie bijzondere woonsferen
Lents Buiten kent drie verschillende woonsferen, allen perfect passende in het bijzondere landschap.
1. In de Boomgaard: Luxe en landelijk wonen in de geborgenheid van een gemeenschappelijke boomgaard
2. Aan de Dijk: Luxe woningen met een besloten tuin en een weids uitzicht over de dijk vanaf de verdieping
3. Op de Terp: Appartementen op de noordoever van de Waal met een ruim balkon en eindeloze vergezichten

Wonen in de Boomgaard:
De woningen in de boomgaard worden speels en gevarieerd opgezet en liggen direct aan de watersingel of aan de boomgaard. Elke woning heeft een eigen terras en achtertuin die natuurlijk overgaat in de gemeenschappelijke boomgaard, welke door de bewoners wordt onderhouden.

Wonen aan de Dijk:
Of je nu kiest voor uitzicht op de singel of op de boomgaard:een prachtig uitzicht is gegarandeerd. Deze luxe woningen hebben vele indelingsmogelijkheden. Een inpandige garage, woonkeuken, woonkamer met vide op de 2e verdieping: er is volop keuze.

Wonen op de Terp:
Als drie ware diamanten zullen de appartementengebouwen de noordoever van de Waal sieren. De luxe, onderhoudsvrije en energiezuinige appartementen hebben, behalve een magnifiek uitzicht, elk een royale zonnige buitenruimte en een eigen parkeerplek in de stallingsgarage.

Het project is nog in ontwikkeling. De getoonde impressies en schetsen zijn slechts om u een indruk te geven van het beoogde eindresultaat. Bij deze sfeerimpressies zijn t.b.v. de presentatie van de woningen mogelijk bomen weggelaten. De beplanting rond de woning en in de omgeving kan afwijken van de door ons gepresenteerde beelden. Hieraan mogen geen rechten worden ontleend.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 86-275 m²
+ Lees meer
Terug