In voorbereiding: Ooijse Graaf fase 3

6576 EB, Ooij

Beschrijving

26 april 2018 13:00 uur start de online voorinschrijving van de Ooijse Graaf via de projectwebsite. Vanaf volgende week kun je jij je voorkeur voor jouw droomwoning aangeven via deze website. Dan zijn ook alle verkoopstukken zoals de beelden van de woningen, de brochure, de verkooptekeningen, de technische omschrijving en de verkoopprocedure beschikbaar.

Aan de rand van Ooij, midden in de prachtige Ooijpolder wordt nieuwbouwwijk De Ooijse Graaf Fase 3 gerealiseerd. In deze schitterende nieuwe woonwijk worden 4 twee-onder-een-kapwoningen en 12 hoek- en rijwoningen gerealiseerd.
De Ooijse Graaf is een mooie locatie om te wonen omdat alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen binnen handbereik is.

Tussen-/ en hoekwoningen:
De tussenwoningen zijn ruime eengezinswoningen. Op de begane grond zijn de woningen uitgevoerd met een royale living met open keuken en toegang tot de tuin. Op de verdieping worden drie slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Dankzij de rechte wanden op de verdieping kunt u alle beschikbare ruimte maximaal gebruiken. De zolderetage is via een vaste trap bereikbaar en biedt de mogelijkheid voor een extra ruime slaapkamer.

Twee-onder-één-kapwoningen:
De twee-onder-één-kapwoningen zijn ruime statige woningen in een kenmerkende jaren '30 stijl. Op de begane grond zijn de woningen uitgevoerd met een royale tuingerichte living met openslaande deuren, een ruime en complete keuken en een royale garage. Op de verdieping worden drie ruime slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Dankzij de rechte wanden op de verdieping kunt u alle beschikbare ruimte maximaal gebruiken. De zolderetage is via een vaste trap bereikbaar en biedt de mogelijkheid voor nog eens twee extra slaapkamers. Een super complete woning met volop ruimte om te wonen zoals u dat wenst.

Afwerking:
Iedere woning wordt zeer compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.
Deze zijn geheel aan uw eigen smaak aan te passen.
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken