In voorbereiding: Castra Nova

6522 HJ, Nijmegen
vanaf € 460.000,- v.o.n.

Beschrijving

Dit project is momenteel nog in voorbereiding. Schrijf je in om op de hoogte te blijven:
www.castranova.nl

HET PROJECT
Castra Nova verrijst in en rond het gemeentelijk monument de Angelaschool aan de Ubbergseveldweg in Nijmegen. Het gebouw werd in 1931 gebouwd en krijgt nu een tweede leven als eigentijdse woonlocatie. Het karakter van de school wordt zoveel mogelijk intact gelaten, waarbij je woont in hoge schoollokalen met grote raampartijen aan een monumentale gang met de oude betegeling.

Castra Nova telt in totaal 16 woningen die allemaal net even anders zijn. Waar zou jij willen wonen?
In de oude gymzaal komen twee woningen van drie woonlagen. Ze hebben een woonoppervlak van respectievelijk 154 m2 en 210 m2 waarbij bouwnummer 2 ook de grootste living van alle woningen heeft.
De vier woningen in de linkervleugel van het schoolgebouw zijn de grootste van Castra Nova. Hier komen tal van oude details uit de school terug, zoals de oude schooltrap en de oude tegeltjes en kastenwanden. Woning 5 en 6 hebben een riante kelder en woning 6 is echt een topstuk op de meeste markante hoek van het project. Hier geniet je van maar liefst 222 m2 woonplezier met een riante tuin.
In de rechtervleugel van het schoolgebouw komen vier riante woningen met een gebruiksoppervlakte van 143 - 157 m2.
De zes herenhuizen met maar liefst vier woonlagen worden gebouwd op het plein rechts waar ooit het oude Romeinse legerkamp stond. Standaard worden de woningen uitgevoerd als gezinsvariant met de mogelijkheid van maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers.

DE LOCATIE
Hunnerberg is een gezellige en gewilde woonwijk in Nijmegen-Oost, vlakbij het bruisende stadscentrum waar het goed wonen, werken en leven is. In de buurt vind je alles wat wonen in de grote stad zo uitdagend maakt. Op de fiets sta je binnen 5 minuten in de oude binnenstad met al zijn winkels, restaurants, cafés en culturele hotspots. En ook scholen, sportclubs en natuurlijk prima openbaar vervoer vind je allemaal om de hoek. Toch kabbelt het leven hier nog rustig voort, terwijl de dynamiek en hectiek van de stad nooit ver weg zijn.

Schrijf je nu in www.castranova.nl
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Perceeloppervlakte 95-310 m²
Inhoud 143-222 m³
+ Lees meer
Terug