Het Leeuwse Veld fase 10

6658 KE, Beneden-Leeuwen
van € 250.000,- tot € 340.000,- v.o.n.

Beschrijving

In voorbereiding: Het Leeuwse Veld fase 10
- 8 (semi)bungalows
- 6 riante rijwoningen.

Het Leeuwse Veld is een prachtige nieuwe woonwijk, gelegen tussen het buitengebied en het winkelgebied van Beneden Leeuwen. Met meanderende lanen, veel groenzones en een Cool Nature Speelpark. De woningen in fase 10 liggen op een heerlijk rustige plek aan het Roggeveld met de tuin op het zonnige westen.

RIJWONINGEN
De tussen- en hoekwoningen hebben de keuken aan de voorzijde en een heerlijk lichte 5.70 meter brede tuingerichte woonkamer. Standaard worden de woningen uitgevoerd met drie slaapkamers op de eerste verdieping. Mocht dat niet voldoende zijn, dan biedt de zolderverdieping voldoende ruimte om meer kamers te creëren.

BUNGALOWS
De comfortabele levensloopbestendige semi-bungalows, van het type twee-onder-één-kap, zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Wonen, slapen, baden en koken: het kan allemaal gelijkvloers. Standaard beschikken de woningen over een slaapkamer en badkamer op de begane grond met op de verdieping twee (slaap)kamers. De woningen zijn flexibel in te delen naar een indeling die bij jou past en er zijn vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Prijsindicatie van de (semi)bungalows ca. € 345.000,00
prijsindicatie van de rijwoningen vanaf ca. € 250.000,00

De getoonde afbeeldingen zijn ter indicatie. Meer informatie volgt in de loop van de tijd; houd onze website in de gaten of schrijf je in als belangstellende. We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Naar verwachting start de verkoop in maart 2020.

HET LEEUWSE VELD - BENEDEN LEEUWEN:
Gezinnen met kinderen vinden in Beneden Leeuwen het ruim opgezette plan Het Leeuwse Veld: een prachtige locatie met een grote diversiteit aan woningen en bouwkavels in gevarieerde bouwstijlen en prijsklassen.
Slechts 2/3 van dit plangebied wordt bebouwd. De overige ruimte is bestemd voor een groengebied met wandelpaden en het Cool Nature speelpark ‘Het Speelse Veld’: een plek waar kinderen lekker in de natuur kunnen ravotten. Hoe vet cool is dat!
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken