De Stadstuin

6663 KS, Nijmegen
van € 217.500,- tot € 699.500,- v.o.n.

Beschrijving

DE STADSTUIN - START VERKOOP 28 NOVEMBER 2018.
Woensdag 28 november is van 18:30 uur tot 20:30 uur het start verkoop evenement bij LIV Woonbelevingscentrum te Nijmegen (Verlengde Energieweg 50). Graag nodigen wij je uit om op deze avond sfeer te komen proeven bij LIV en onder het genot van een kopje koffie of thee de brochure in ontvangst te nemen en inspiratie op te doen voor je nieuwe woning. Tevens zijn de verkopende makelaars aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Na afloop van de start verkoop, wordt op de website vanaf 21:00 uur de online inschrijvingsmogelijkheid geopend. Alleen via het online invullen van dit formulier kan je in aanmerking komen voor een woning. Dus nadat je op je gemak de brochure hebt doorgenomen, is het mogelijk om je tot 6 december 23:59 uur in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s).

Wil je niets missen? Meld je dan via de projectwebsite aan voor de start verkoop.
Op de projectwebsite vind je inmiddels de vanaf-prijzen per woningtype en kun je met behulp van de woonconfigurator je ideale woning al samenstellen. De woningconfigurator laat je alle grote opties per woning zien. Bijvoorbeeld hoe een uitbouw eruit zal zien bij de woning van jouw voorkeur en hoeveel dit zal kosten. Hierdoor zie je direct hoe je de woning helemaal kunt aanpassen naar jouw wensen.

De Stadstuin - 92 duurzame koopwoningen.

In de Stadstuin, het eerste nieuwbouwproject van de wijk Woenderskamp, worden 115 woningen gebouwd. Huur én koop, geschikt voor zowel starters als doorstromers. Grenzend aan natuurgebied De Waaijer én met het Nijmeegse centrum om de hoek woon je hier op een geweldige locatie.

De woningen
Het project wordt opgebouwd in een binnen- en een buitenring. De buitenring bestaat uit hoek- en tussenwoningen en zal een stedelijke aanblik krijgen. De binnenring, bestaande uit hoek-, tussen-, twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen is met een jaren '30 architectuur landelijk vormgegeven.
De definitieve prijzen van de woningen zijn nog niet bekend, maar het aanbod van de woningen zal geschikt zijn voor zowel starters als doorgroeiers.

Gasloos
Alle woningen zijn voorzien van stadsverwarming. Hierdoor wordt je huis verwarmd zonder het gebruik van gas. Je krijgt warm water en warmte in huis via een netwerk van waterleidingen. Het warme water van de stadsverwarming ontstaat door restwarmte van bijvoorbeeld elektriciteitscentrales.

Woenderskamp
Woenderskamp is één van de eerste woonbuurten die in het kader van de ontwikkelingen "Hof van Holland en omgeving" wordt gerealiseerd. Door de centrale ligging aan de nieuwe brug De Oversteek sta je binnen 2 fietsminuten aan de overkant in het hart van dé culturele broedplaats van Nijmegen; het Oude Honigcomplex. Daarnaast ben je natuurlijk ook nog eens binnen 10 fietsminuten in het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. En ben je toe aan rust en ruimte? Dan loop je gewoon de deur van je nieuwe woning uit en sta je snel in de natuur van De Waaijer.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 90-209 m²
Perceeloppervlakte 88-608 m²
Inhoud 337-842 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken