Bij Hans Janssen ben je aan het juiste adres!

Hans Janssen Garantiemakelaars Uw makelaar in Nijmegen, dat is Hans Janssen. Niet zomaar een makelaar in Nijmegen. Hans Janssen is een garantiemakelaar. Bent u dus op zoek naar een makelaar in Nijmegen om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen en bent u daarom op zoek naar een makelaar in Nijmegen. Bij Hans Janssen in Nijmegen helpen wij u graag.

bekijk hier ons online magazine:

Thuis bij Hans Janssen V2019-01

 

De garanties, klanten en cijfers spreken

258 verkochte woningen vanaf januari 2019 tot november 2019
59 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 90 dagen
101% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: 99%

Ons team

Bij Hans Janssen helpen wij u graag.

Graag adviseren wij je bij aan- of verkoop van je huidige woning, de aankoop van je nieuwbouwwoning en de financiering!

Onze medewerkers zijn allemaal specialisten met passie op hun eigen vakgebied. Dat ga je ervaren zodra je contact met een van hen zoekt om je te helpen je woonwensen te realiseren. Met kennis van de woningmarkt of de financieringsregels welke door het regelmatig volgen van verplichte cursussen op hoog niveau wordt houden.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Nijmegen lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken