€ 199.000,- k.k.

Te koop: Plakstraat, 6645 KL Winssen

Plattegronden

Beschrijving

Lees meer
Altijd al eens zelf een TWEE-ONDER-EEN KAPWONING willen bouwen op circa 1000 m2 grond op een unieke en rustige plek? Hier kan het!

Eventueel samen met iemand anders kunt u naar eigen inzicht een woning ontwerpen en bouwen en wonen op één de meest idyllische plekjes van het Land van Maas en Waal. Op dit bouwkavel kunt u uw droom in vervulling laten gaan. Aan de rand van Winssen, op 15 minuten rijden van Nijmegen, bieden wij een tweetal bouwkavels te koop aan t.b.v. de bouw van een twee-onder-een kapwoning. Deze kavels liggen op een unieke plek in het buitengebied van Winssen naast het perceel Plakstraat 5 te Winssen. Deze plek moet u ervaren. Vanaf de straatzijde zijn de kavels niet zichtbaar. Wij nodigen u graag uit de locatie ter plekke te komen bekijken.

VRAAGPRIJS: € 199.000,- k.k.

De omgeving kenmerkt zich door karakteristieke woningen en veel groen. De kavel biedt aantrekkelijke bouw- en gebruiksmogelijkheden; u kunt naar eigen inzicht een droomhuis realiseren met een inhoud tot 500 m3 per woning!

De locatie biedt u het beste van twee werelden! Enerzijds biedt Winssen de basisvoorzieningen en is de kavel ideaal gelegen als startpunt voor een fietstocht over de dijk of een wandeling door het buitengebied. Anderzijds zit u binnen 15 minuten van het stadscentrum van Nijmegen met winkelstraten, uitgaansgelegenheden en ziekenhuizen.

Details
- Bouwkavel: ca. 1.000 m2 (door de landelijke en vrije ligging kan, indien gewenst, het kavel ook groter gemaakt worden)
- Naar eigen inzicht te realiseren twee-onder-een kapwoning tot maximaal 500 m3
- Er is ook een mogelijkheid tot het bouwen 1 vrijstaande woning van in totaal 1.000 m3; het kavel zal dan groter worden, e.e.a. in overleg met verkoper (zie hiervoor tevens de dubbele Funda-vermelding m.b.t. dit kavel)
- De schuur welke zich op dit moment nog op het perceel bevindt zal door verkoper worden gesloopt; deze locatie betreft tevens het bouwvlak
- Bodemonderzoek is reeds uitgevoerd
- Flora en Fauna onderzoek is reeds uitgevoerd
- Bestemming: wonen
- Royale tuin
- De aansluitingen op drukriolering, gas, water en elektra zijn nog niet aanwezig
- Wij informeren u graag over de ligging van het bouwvlak in het perceel en de bebouwingsmogelijkheden. Het bestemmingsplan is (digitaal) ter inzage.

INFORMATIE
Er is geen verkoopdocumentatie voor dit perceel beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen. Wij nodigen u graag uit op ons kantoor voor een informatief gesprek of (nog beter) op de lokatie om e.e.a. te ervaren.
Contactpersoon binnen onze organisatie is de heer M.T.M. van Welie.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 13042/4517455
Vraagprijs € 199.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 27 maart 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.000 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Platteland
Vrij uitzicht

Marktcijfers Winssen

€ 292.336,- Gemiddelde verkoopprijs in Winssen Landelijk gemiddelde: € 290.760,-
€ 421.429,- Gemiddelde vraagprijs in Winssen Landelijk gemiddelde: € 387.955,-
50 Gemiddelde verkooptijd in Winssen Landelijk gemiddelde: 37
51 Gemiddeld aangeboden in Winssen Landelijk gemiddelde: 46.839
28 Gemiddeld aantal verkocht in Winssen Landelijk gemiddelde: 27.978
€ 2.083,-/m2 Gemiddelde prijs/m² in Winssen Landelijk gemiddelde: € 2.473,-/m2
Terug
Recent bekeken